Gidince oraya da bakayım kardaşım inşallah, sağolasın.Gözümu burdan alamıyorum![]()
Valla ustam benimde gözüme takılan yer orası. Aksi yönden kastımda bunun içindi.Gözümu burdan alamıyorum![]()
Teşekkürler kardaşım.Ustam sunuyu su ile doldurun taşan ilk kısmı not edin daha sonra sunu derinliğini alın ve ağız kısmın genişiğini yüksekliği ile hesap edip ilk dökülen yön noktadaki yüzüdür istikamete tekabül eder yükseklik X genişlik derinliği gösterir. Ama doğru açıdan bakmanız lazım gelir. Ustalar mantık veya deneyim üzere doğru noktalara yönlendirmiş zaten. Ama aksi yönüde kesinlikle es geçmemenizde faide var derim.
Benim aksi istikametten kastım @Deli Fırat ustamın tam dediği yerdir.Teşekkürler kardaşım.
Aksi istikameti @A21MEDLi ustamız işaretlemiş, diğer yönüde, yani yığma tarafını da @TRUVA ustamız.
Burada kavim üstüne kavim yaşamış. Her medeniyetten izler ve parçalar mevcut.
Bana romalı lazım lakin paganın hakimiyeti bariz şekilde hissediliyor. Bu nedenle bu mezar henüz gün yüzüne çıkmamış.
Evet farkettim kardaşım sen teyit edince @Deli Fırat kardaşımı.Benim aksi istikametten kastım @Deli Fırat ustamın tam dediği yerdir.![]()
Eğer dediğimiz noktaya arge yapılırsa ve görsel kaynak doğru iletilirse dediğin üzere girişe gitmek muhtemeldir. Ama dikkat ettim de orası da tam senlik. Yak semaveri vur kazmayıAsıl mesele doğru girişi bulmakbu konuda senin tecrübeli olduğunu biliyorum
ustam medeniyetin ayak izi bıraktığı heryerde ırakları merak etmek lazımdır.Evet farkettim kardaşım sen teyit edince @Deli Fırat kardaşımı.
Ben bu kadar uzağa atacağını bilmediğimden belirtilen noktalara kadar gitmedim, birde oraya yorgun argın gitmiştik. Biiznillah oralarda ise tespit ederiz.