kapakmı

ASİAVCI

Kullanıcı
BURADAKİ GÖRÜLEN YER KAPAKMIDIR ACABA
9230101764.jpg

TRUVA

USTA
Admin
Cevap: kapakmı

İki yanı kaya ve yer kayanın arasında girişe uygun giriş gibi görünüyor karşıdan çekilmiş resim olsa kayayı karşıdan geniş görsek daha net bir şeyler söylerdik.ilk izlenim giriş bence

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

asi ustam sanki şaşı bak şaşır bulmacalardan biri daha gibime geldi. ne zaman tek resimle bir konu açsan altından bir bit yeniği çıkıyor. bence yine bir şaşırtmaca vardır. (her ne kadar kapak olmaya müsait gibi dursada asi ustam sırf değildir yorumunu senin tek resim yüzünden yapıyorum )

:)

TRUVA

USTA
Admin

Resme göre sağda kalan yeri tam bir görseydik yada kapak mı dediğin yerin karşısında kalan tarafını.diğer yönden resim yokmu?o kapağın karşısındaki görünmeyen yeri görmek istiyorum.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Resme göre sağda kalan yeri tam bir görseydik yada kapak mı dediğin yerin karşısında kalan tarafını.diğer yönden resim yokmu?o kapağın karşısındaki görünmeyen yeri görmek istiyorum.

TRUVA ustama katılıyorum
Asi abi çok zor soruyorsun

İRON

Kullanıcı

giriş için çok musayit bir yer olduğu gibi kayadaki X işaretinide baz alarak bize burdan bir mahzen yada mağara girişini tarif edebilir.buda civardaki çevreye aykırı şekillerden bakarak az çok anlam verebiliriz.saygılar.asi usta...

İRON

Kullanıcı

sölmeyide unuttum dikkat ederseniz şayet kaydaki X in bir kolu ok işareini anımsatıyor vede direk aşağıya bakıyor.bana göre hem kaya dibine hemde taşı kaldırarak kafadaki soru işaretlerini azda olsa çokda olsa çözüleceği kanatındeyim.selametle...

Üst Alt