Kisilik profili cikardim buranin kral mezari oldugunu varsayarsak yada lider!!!tekrar
tekrar selam... burası düşündüğümüzün ötesinde bir yer bana göre karkulade bir yer hayvanlardan bir 3leme yapmış ilki senin kaplumbağan diğerleri ise biri kuş kartal artık neyse diğeride koç yada koyun çözemedim ama dikkatimi çeken şu oldu 3gen vaziyette yerleştirmiş ve 3üde oturuyor vaziyette kaplumbakanın ayakları yok kuş oturur vaziyette koçda öle ayakları yok hepsi neden otururur vaziyette peki bunu bilemiyorum üzerinde çalışılmalı belki ustalarım bu konuda yardımcı olur sana yani bana göre bu iş senı aşar gibi duruyor büyük iş anlıcan aslında aklımada şu gelmiyor deil mezarlık alanı olabilirmi acaba önünden gecen nehir burayı başlı başına özel kılıyor mutlaka ufa balıkta olmalı çok detaylı ve fazla resim yüklersen değişik acılardan çokda daha yardımı olur bize .. saygılar
tekrar selam... burası düşündüğümüzün ötesinde bir yer bana göre karkulade bir yer hayvanlardan bir 3leme yapmış ilki senin kaplumbağan diğerleri ise biri kuş kartal artık neyse diğeride koç yada koyun çözemedim ama dikkatimi çeken şu oldu 3gen vaziyette yerleştirmiş ve 3üde oturuyor vaziyette kaplumbakanın ayakları yok kuş oturur vaziyette koçda öle ayakları yok hepsi neden otururur vaziyette peki bunu bilemiyorum üzerinde çalışılmalı belki ustalarım bu konuda yardımcı olur sana yani bana göre bu iş senı aşar gibi duruyor büyük iş anlıcan aslında aklımada şu gelmiyor deil mezarlık alanı olabilirmi acaba önünden gecen nehir burayı başlı başına özel kılıyor mutlaka ufa balıkta olmalı çok detaylı ve fazla resim yüklersen değişik acılardan çokda daha yardımı olur bize .. saygılar
Kartal: Vizyon ve Cesaret (Stratejik Güç)
1.Kartal, karakterin hedef odaklı kısmıdır.
Özelliği: Yüksekten bakar, büyük resmi görür ve fırsatı gördüğü an tereddüt etmeden harekete geçer.
Eksikliği: Sadece kartal olursan, acımasız ve yalnız birine dönüşebilirsin.
2. Kaplumbağa: Sabır ve Dayanıklılık (İçsel Güç)
Kaplumbağa, karakterin sakin ve sağlam kısmıdır.
Özelliği: Acele etmez, kendi kabuğu (sınırları) vardır ve dış saldırılara karşı korunaklıdır. "Yavaş ama emin adımlarla" ilerler.
Eksikliği: Sadece kaplumbağa olursan, fırsatları kaçırır ve yerinde sayarsın.
3. Koyun: Uyum ve Sosyal Zeka (Toplumsal Güç)
Koyun, karakterin vicdanlı ve uyumlu kısmıdır.
Özelliği: Sürünün (ailenin/toplumun) parçası olmayı bilir, uysaldır, barışçıldır ve güven verir.
Eksikliği: Sadece koyun olursan, başkaları tarafından kolayca yönlendirilir ve sömürülürsün