Kaplumbaga Mi? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kaplumbaga Mi?

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
1,248
Beğeni
2,175
Puanları
113
Konum
İstanbul - Malatya
Kaplumbağayı boşver.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
Sırt ve kıç bölümüne kayadan mali algilayacak bir mak-ina tutmalisin. Boynu olan kaplumbagalarda da boyunlarına bakılmalı ama sen sırtı civarına bakicaksin. Boşluk işinden anlayan biriside boşluk baksin. Odayı bulsun. Not: ben cepten bakıyorum resimlere değil attığın başlığa göre yorumumu yazdım.
 

sihirlisiyah

Kullanıcı
Katılım
16 Ekim 2014
Mesajlar
14
Beğeni
72
Puanları
13
Yaş
46
kaplumbağaların parası çoğunlukla zirvede olur.sen walkman arkadaşa kulak ver yamacın üst kısmına bak. eğer zirvede bir kaplumbağa görürseniz onun parası yüzde yüz kesin konuşuyorum 5 metre altında bır taşın içindedir. 5 metre önüde de olabilir ama mutlaka altındadır.
 

ZeuS

Kullanıcı
Katılım
5 Temmuz 2014
Mesajlar
79
Beğeni
154
Puanları
33
Eğer bu kara kablumbağası ise; resmin ön tarafında 2 ile 9 mt arasında boşluk ile giriş bakılmalı. Kendisinde müjdesi için değerli bakılmalı. Bu birinci şıkkı idi ve tuzaklıdır.
İkinci şıkkı ; üstteki tepede.
Önünde 3 ufak sıralı şekilde görülen dikili taş vardır. Bu dikili taşlardan birinde gözle net tespit edilecek oyma vardır. Diğerlerinde avuç ayası büyüklüğünde oyuklar dikkatli bakıldığında görülür.
Arka yan tarafında kendinden hafif büyük bir taş olur. Karşısında hafif belirgin tümülüs olur.
Bunları fotoğraflarla doğrular isek devam edelim.
Not: Tabii bu arada tam fotoğraflama olmadığından şunu belirteyim, kara kaplumbağası ile su kaplumbağasının ölçüleri değişir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst