Senin çaylar hazır ustam. Sen içedur ben de deli abemin tütünlerine saldıram bari.Bu gün çay içmedim. Size zahmet bir bardak uzativerin .

Benden kaçmaz.

Senin çaylar hazır ustam. Sen içedur ben de deli abemin tütünlerine saldıram bari.Bu gün çay içmedim. Size zahmet bir bardak uzativerin .
Benden kaçmaz.
Sen nerdeSenin çaylar hazır ustam. Sen içedur ben de deli abemin tütünlerine saldıram bari.
Benden kaçmaz.![]()
Sen yine kime uydunda çay kültürümüze ihanet edip çekirdek kültürüne sıçradınGardaşım normalde çekirdek yemem niyeyse bugün bol tuzlu çekirdek çıtlatımsusuzluğun geçmiyor bir çay ver yanıyorum
![]()
Dedimya 40 yıl önüme gelmese sormam bugün esnaf arkadaşlar gel abi bir çay içelim dediler masada bir poşet çekirdek muhabbet çay derken çekirdekleri götürmüşümSen yine kime uydunda çay kültürümüze ihanet edip çekirdek kültürüne sıçradın![]()
Sen hem evrensel hem de geleneksel olarak kültürümüze ihanet etmişsin abe. Asıl cezalı sensin gerek sen bize semaver kaçak çay ısmarlayasın. ALLAH etmişki kavurma vermemişler yoksa kulliyen susuz kalacaktık.Ömrümde icmedigim suyu bu beş saate içtim bana mısın demiyor![]()
Bovehh zollu dumani ustunde taze taze EYVALLAH gardas cuverede yaniyor zaten zaten
Maaa niye sen çok su içtin diye bize az çay içirisen.