Neydi o eskiden haber uçuranların ismi. Hafiyemiydi neydi. Heh işte onlardan var bulurum ben.Roni ustaya söylemeyin hangi konu olduğunu merak etsin![]()
Neydi o eskiden haber uçuranların ismi. Hafiyemiydi neydi. Heh işte onlardan var bulurum ben.Roni ustaya söylemeyin hangi konu olduğunu merak etsin![]()
Roni ustaya söylemeyin hangi konu olduğunu merak etsin![]()
Ne işler çeviriyonuz benden habersizNeydi o eskiden haber uçuranların ismi. Hafiyemiydi neydi. Heh işte onlardan var bulurum ben.![]()
Bir haberi olmayan daha varmış , ona da söylemeyelimNe işler çeviriyonuz benden habersiz![]()
Allah razı olsun mübarek sen baş tacısın kalbimdesin inşallahEsselamualeykum munarekler davete icanet sunnettir haberim.olmadi güzel olan sizllersiniz
@nik ustama ve @Deli Fırat ustama ayri muhabetim varhepinizi ALLAH CC seviyorum
Birşeyler dönmüş ben yokken belli ama olsun ben acısını @Deli Fırat abemden misliyle çıkarırım. O zula buraya gelecek![]()
Senin habersiz kalman mümkün müNe işler çeviriyonuz benden habersiz![]()
Bu tarafta elinin kolunun uzun olduğunu biliyorum da Tılsım milsim o işlerde demi uzunduÇaktırma tılsım var![]()
DeliyimBu tarafta elinin kolunun uzun olduğunu biliyorum da Tılsım milsim o işlerde demi uzundu![]()
Mazereti var. Kabul edelim.Deliyim![]()