Hoş geldin gardaşım bende damperliyi gönderecektir balıklar için 

Fırat ustam aslında zaman pek uygun değildi balık için. Açığa gitmek gerekiyordu ama teknenin motoru sıkıntılı olduğu için maceraya girmek istemedik. Kıyıdan yaklaşık 2 km açıkta güzel mercan çektik. Korktuğumuz motor 4. gün çalışmayı reddetti, birde sonra hava patladı yoksa damperliye ihtiyaç olabilirdiHoş geldin gardaşım bende damperliyi gönderecektir balıklar için![]()
Nasipten fazlası olmaz gardaşım üzülme birdahaki sefereFırat ustam aslında zaman pek uygun değildi balık için. Açığa gitmek gerekiyordu ama teknenin motoru sıkıntılı olduğu için maceraya girmek istemedik. Kıyıdan yaklaşık 2 km açıkta güzel mercan çektik. Korktuğumuz motor 4. gün çalışmayı reddetti, birde sonra hava patladı yoksa damperliye ihtiyaç olabilirdi![]()
Beklentileri yıktık affola ama çözüm var hal bize yakın, konum atın ben yüklenip gelirimNasipten fazlası olmaz gardaşım üzülme birdahaki sefereYok site olarak seni ve balıkları bekliyorduk okadar hazırlık yaptık mangal köz demlik hatta limon
![]()
Eyvallah gardaşim baş tacısiniz afiyet bal şeker olsunEyvallah @Ustaoklit abim Aldım çayı köşeme geçtim takipteyim![]()
gurban aynı yaştayız emme sen daha kırkında gösteriyon maşALLAH bunun hikmeti nedir
sakın beni takip etme yakalarımEyvallah @Ustaoklit abim Aldım çayı köşeme geçtim takipteyim![]()