Daha onceki okudugum yerlerden yil calismasi yapilan yerden fotolar paylasilmis yilan isareti idi aklimda kalan hafta icinde veya daha yakin zamanda yakalanmislarHackerler olmasin
nazar deymesin diye kaldırmışHa birde @BoZKurT ustanın konusuna baktım foto yok adama yakışıklı demişler bakın buraya yazıyorum benden daha yakışıklı ise giderim![]()
Bir yerlede bi gezmesi de vardi ailecenazar deymesin diye kaldırmışdır
üyelerden biri emme kim kendini göstermek istemiyor gizlice gelip gidiyorDaha onceki okudugum yerlerden yil calismasi yapilan yerden fotolar paylasilmis yilan isareti idi aklimda kalan hafta icinde veya daha yakin zamanda yakalanmislar
Bak ciddi benden yakışıklı varsa giderim bu formda benden delisi ve yakışıklısı olmamalınazar deymesin diye kaldırmışdır
Uyuyan şer odaklarıdır@Necat. usta bu gizli giriş yapan kişi kim merak etmeye başladım hergün gizlice gelip birşey yazmadan gidiyor niye gizli giriş yaparlar heç anlamıyorum
Caylari kim icecek sensiz olmaz bakBak ciddi benden yakışıklı varsa giderim bu formda benden delisi ve yakışıklısı olmamalı![]()
Sağdan saymaya başlayın çıkar ortaya 1.deli burdaüyelerden biri emme kim kendini göstermek istemiyor gizlice gelip gidiyor
senden yakışıklı varmı bilmem amma senden delileri bakırköydeler toplucaBak ciddi benden yakışıklı varsa giderim bu formda benden delisi ve yakışıklısı olmamalı![]()