KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 500 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Hay maşallah ustalarima muhabet içindesiniz ama @Necat. Ustam mekanda baska kim var botanikçi mesala araziden bitki turlerini en güzel gören bence @Roni ustam vaskasi varda bizmi bilmiyoruz

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Hay maşallah ustalarima muhabet içindesiniz ama @Necat. Ustam mekanda baska kim var botanikçi mesala araziden bitki turlerini en güzel gören bence @Roni ustam vaskasi varda bizmi bilmiyoruVar
Var var :) Bak alttaki konuyu Sedegor usta yazmış :) Adminlerden kaçmaz :)

Konuda bitki örtüsüne çok deginilmiş, define aradıgın yerde ilk bakılacak şey bitkiörtüsdür eger bu yer arazi ise kadının orda söyledigi dogrudur, hani Almanyada toprak analizi yaptırdım diyor ya gercektende özellikle bitki numunesi, agaç yaprağı ve dalından ve topraktan arzide ne tür madenler ve degerli yada yarı degerli taşlar var labaratuarda bu anlaşılıyor, ancak bu demek degilki sonucu göre orda define var :( öyle degil :( define var manasından cok toprakta hangi elementler var o cıkıyor. Birde işlenmiş bürüt altın heleki küp içindeyse topraga kendini salmaz bitki bunu alamaz hadi küp içerisinde degil diyelim yine işlenmiş altın, bürüt altın yine kendini orda define var denilecek şekilde salmaz bitkiye. Belki şu an Ülkemizdede bu toprak ve bitki analizi yeni yeni yapılıyor olabilir bu arda.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Var var :) Bak alttaki konuyu Sedegor usta yazmış :) Adminlerden kaçmaz :)

Konuda bitki örtüsüne çok deginilmiş, define aradıgın yerde ilk bakılacak şey bitkiörtüsdür eger bu yer arazi ise kadının orda söyledigi dogrudur, hani Almanyada toprak analizi yaptırdım diyor ya gercektende özellikle bitki numunesi, agaç yaprağı ve dalından ve topraktan arzide ne tür madenler ve degerli yada yarı degerli taşlar var labaratuarda bu anlaşılıyor, ancak bu demek degilki sonucu göre orda define var :( öyle degil :( define var manasından cok toprakta hangi elementler var o cıkıyor. Birde işlenmiş bürüt altın heleki küp içindeyse topraga kendini salmaz bitki bunu alamaz hadi küp içerisinde degil diyelim yine işlenmiş altın, bürüt altın yine kendini orda define var denilecek şekilde salmaz bitkiye. Belki şu an Ülkemizdede bu toprak ve bitki analizi yeni yeni yapılıyor olabilir bu arda.
İyide ustam burdaki konu ile ilk yazdiginiz mekandaki ustalarimiza Atıf yaptiniz konular farkli olmuyormu o zaman
Bide ben bu mekandaki ziyaretçilerimiz var günde en az yüz arkadaş mekandalar konulari inceliyorlar bunlara ek fotoğrafları gösterme me sansiniz varmidir @Necat. Ustam

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Onu Bozkurt ustamız yapar. İncelesinler sıkıntı yok :) gizli kapaklı bir işimizde yok ustam da sen niye Roni ustayı kolluyorsun onu de bakiim :) Adam suçunu itiraf etti :)

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Onu Bozkurt ustamız yapar. İncelesinler sıkıntı yok :) gizli kapaklı bir işimizde yok ustam da sen niye Roni ustayı kolluyorsun onu de bakiim :) Adam suçunu itiraf etti :)
Sana oyle gelmesin 🤣🤣 ustam
@Roni ustam ve diğer ustalarimda olsa fark edermi ayni sekilde yazarız da muhabet nasil olacak bi sekilde dahil bolduk diyemidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt