Neyse ki sıkıştırmayla 3-5 kelime ağzından aldıkİnan sadece yorgunluk yoksa bilirsin geldiğimde mutlaka sataşmırım kimseyi bulamasam ihtiyar delikanlıya takılırım![]()
Neyse ki sıkıştırmayla 3-5 kelime ağzından aldıkİnan sadece yorgunluk yoksa bilirsin geldiğimde mutlaka sataşmırım kimseyi bulamasam ihtiyar delikanlıya takılırım![]()
İnşallah ustam bu aralar sabah ve gece vardiyeleri bana kaldı öğle arası az dinleniyorum bir kaç güne rutin hayata devam diyeceğim inşallah bu arada klavye hatalarını düzeltmeye çalışıyorumNeyse ki sıkıştırmayla 3-5 kelime ağzından aldıkŞaka bir yana ustam güzel sohbetliyorduk geceleri burada. Sohbet kesilince ben siteyi açıyorum, başka şeylerle uğraşıp arada baktığım oluyor. İnşallah Roni ustamda rahatlar da tekrar devam ederiz, Allah başka sıkıntı vermesinde tek sıkıntımız iş olsun.
Klavye hatalarını ben düzeltiyordum ama Roni usta soğuttu beniİnşallah ustam bu aralar sabah ve gece vardiyeleri bana kaldı öğle arası az dinlemiyorum bir kaç güne rutin hayata devam diyeceğim inşallah bu arada klavye hatalarını düzeltmeye çalışıyorum![]()
Deme öyle deme o zından da olsa getiririm onu biizniALLAH.Ya Fırat usta sitede ama buraya bakmıyor , nasıl bir kardeşliğiniz varsa artıksen gittin ustam mekana küstü 2 kelime yazmıyor
![]()
Oyy ben nerelere gidem abem sessiz kalmış. Ha böyle bozuntuya verme az vicdan yap ki bizi sezmesinler abeYok kıymetli ustam yorgun ve geç saatlerde geliyorun inan takatim kalmıyor tâbi Roni gardaşımda yok tadım kalmıyor
Bak güzel abem köprü olsan üstünden geçmem o derece değerlisin ama deli abemle arama girersen taviz vermem. Sonuçta zulasının tek varisi benim. Akrabalık şartKlavye hatalarını ben düzeltiyordum ama Roni usta soğuttu beniartık pek bakmıyorum sadece anlamı bozuyorsa düzeltiyorum
İnşallah rahatlarsın kısa zamanda, Roninin mazereti var yoksa üyeliğe atacağım devamsızlıktan
![]()
Estafirullah abe heyranım ALLAH razı olsun. Hamdolsun iyi olmaya gayret ediyorum abe. Biraz eridim ama herşey ALLAH’tandır hamdolsun. Asıl ben sizi ihmal ettim siz hakkınızı helal edin. Başım tacısınız.@Roni gardaşım sen nasılsın iyisindir inşallah bu aralar senide ihmal ettim aramadım hakkını helal et gardaşım
Bozkurtu benden başkası atamaz. Yanında birşeyden bahsetmeyin siz yine deBozkurt ustam nerdesinbu ikisi gruplaşmış
ekip oluşturuyorlar
atalım ikisini de
![]()
Bozkurtu niye atıyoruzBozkurtu benden başkası atamaz. Yanında birşeyden bahsetmeyin siz yine de![]()
Bizden yana helal olsun gardaşım baş tacısınBak güzel abem köprü olsan üstünden geçmem o derece değerlisin ama deli abemle arama girersen taviz vermem. Sonuçta zulasının tek varisi benim. Akrabalık şart
Estafirullah abe heyranım ALLAH razı olsun. Hamdolsun iyi olmaya gayret ediyorum abe. Biraz eridim ama herşey ALLAH’tandır hamdolsun. Asıl ben sizi ihmal ettim siz hakkınızı helal edin. Başım tacısınız.![]()