KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 741 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Ooooo kankisine laf ta ettirmezmiş paşam :)
Yav ustam sende taktin ustama hani diyorum şimdi @Roni ustam bitkiler konusuna ekleme yapmadı diye bu kadarda olmaz yani 🤣🤣🤣
Hadi caylarda bizden olsun roni ustamda sever çayı nik ustamda istiyor
O zaman buyurun ağalar
Okkalı çayyyy

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231119-073955~2.png
    Screenshot_20231119-073955~2.png
    292.5 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20230908-001547~2.png
    Screenshot_20230908-001547~2.png
    395.3 KB · Görüntüleme: 4

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Onu rahat bırakmaya gelmiyor, gruplaşmaya meyilli ustamız :)
Ben biliyorum necat ustam konuyu bir ara sizde o grupta idiniz unutmadık ama bunların sebebi şu uçak bileti hakkinda olmasin çırak da almıyor diye 🤣🤣 konular sorular gruplar kişiler ustunden boşluk arıyor gibisiniz cubuksuz boşluk bulunmaz kelimeler üstünden de olmuyor ama öyle olmaz böyle olmazda sohbet nasıl olacak o zaman da demi🤣🤣👏

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ben biliyorum necat ustam konuyu bir ara sizde o grupta idiniz unutmadık ama bunların sebebi şu uçak bileti hakkinda olmasin çırak da almıyor diye 🤣🤣 konular sorular gruplar kişiler ustunden boşluk arıyor gibisiniz cubuksuz boşluk bulunmaz kelimeler üstünden de olmuyor ama öyle olmaz böyle olmazda sohbet nasıl olacak o zaman da demi🤣🤣👏
Yav Oklit ustam şu gözüme baksana , bunların arasına girermiyim ben, bi tarafta botanikçi, diğer tarafta kendini deli ilan eden 2 usta, eh gelde bunlara güvenip iş yap araziye çık :)

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Yav Oklit ustam şu gözüme baksana , bunların arasına girermiyim ben, bi tarafta botanikçi, diğer tarafta kendini deli ilan eden 2 usta, eh gelde bunlara güvenip iş yap araziye çık :)
Yapacak bir şey yok @Necat. Ustam mecburen topluma uyacaksin birde aktif olan bir arkadaşımız daha var oda çaktırmadan takip ediyor siz biliyorsunuz onu ama ben yinede yazim @GÜLBAHÇELi ustam sessizce takipte ekibiniz hayırlı olsun kasap seevdigi deriyi çok severmiş gibi yapiyorsunuz gibime geliyor 🤣🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt