KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 774 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
biliyorum @Necat. ustam kendi mührü var her yazısında çıkıyor pc de olanlar görüyor telde bu mühürler yok roni ustamında farklı oda özelden yardım yok gibi bir yazsı var onları sonradan gördüm ne zaman pc ye geçtim ozaman gördüm bazı yazıları sizinkide öyle müthiş yazılarınız var telden girenler o yazıları görmüyor ama pc ye geçeli imla hatası az olmaya başladı oklitin :D :D :D
İyi rahat edersin ustam. Telden gerçekten zor

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Polis çakarı yeterli mesajı verememiş sanırım :) 😂 🤣
o işaret hiç hoş değil ustam insanın gözünü alıyor rahatsızlık veriyor zaten normalde de hiç sevememdim onları hele trafikte bilen bilir yinede siz bilirsiniz

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
biliyorum @Necat. ustam kendi mührü var her yazısında çıkıyor pc de olanlar görüyor telde bu mühürler yok roni ustamında farklı oda özelden yardım yok gibi bir yazsı var onları sonradan gördüm ne zaman pc ye geçtim ozaman gördüm bazı yazıları sizinkide öyle müthiş yazılarınız var telden girenler o yazıları görmüyor ama pc ye geçeli imla hatası az olmaya başladı oklitin :D :D :D
Hayden hayırlısı @GÜLBAHÇELi abim bizlerin yazılarını düzeltmekten konulara muhabbete gelmez olmuştu adam rahatlar artık 😂😂😂

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Hayden hayırlısı @GÜLBAHÇELi abim bizlerin yazılarını düzeltmekten konulara muhabbete gelmez olmuştu adam rahatlar artık 😂😂😂
Yok yok bildigin gibi değil bundada ozelden soruyorum bu nerde şu nasıl olacak diye daha çok meşgul eder oldum hakkını helal etsin @GÜLBAHÇELi abem ben sizlere güzel bir çay getirim en iyisi buyurun ağalar beyler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231024-213220~2.png
    Screenshot_20231024-213220~2.png
    759.2 KB · Görüntüleme: 4

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çay sadece 🌹 bahçeli ustaya ben içmeyim he🤔
ayrımız gayrımız yok bre ustam çay nedirki kumda kahve istersen hemen filcanını getir sıcak sıcak yanındada bi barış çubuğu müthiş gider necat ustam görmeden yoksa kızıyor da o balığa giderken biz bir şey diyormuyuz demi ama ustam (kahkaha) (kahkaha) :D

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
ayrımız gayrımız yok bre ustam çay nedirki kumda kahve istersen hemen filcanını getir sıcak sıcak yanındada bi barış çubuğu müthiş gider necat ustam görmeden yoksa kızıyor da o balıga giderken biz bir şey diyormuyuz demi ama ustam (kahkaha) (kahkaha) :D
Çay alam ben kahve dokunur 😂 balıkçıya karışmayın kaç haftadır balıkları parayla alıyor 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt