Rabbim yardımcı olsun inşallah bende iyiyim şükür hamd olsun RabbimeALLAH razı olsun abe çok şükür bu halimize de. Toparlanmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın iyisindir İnş’ALLAH.
Rabbim yardımcı olsun inşallah bende iyiyim şükür hamd olsun RabbimeALLAH razı olsun abe çok şükür bu halimize de. Toparlanmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın iyisindir İnş’ALLAH.
Otçu başı kazıma bağladık abi@SiyahBeyaz mellam sen ne edersin hayırdır sesin çıkmaz![]()
Bir tane yetmiyordu imdi iki botanikçi oldunuz aman balıkçı tek olsunO artık bir botanikçi karışmayın renksizime. Derin araştırmalar içinde o şuan![]()
Eyvallah gardaşım hayırlısı olsun ne edem kaderimizde iki botanikçi bir balıkçıyla uğraşmak varmışOtçu başı kazıma bağladık abiAraştırma yapiyordum. İyiyim sen nasılsın ?
Bunu öyle bi zehirledim ki abe heyran ne sen sor ne ben anlatam.Bir tane yetmiyordu imdi iki botanikçi oldunuz aman balıkçı tek olsun![]()
Abi senide Alalım mı ek kontenjandan ? Dünyada tahmini 390.000 bitki varmış. Birlikte paylaşırızEyvallah gardaşım hayırlısı olsun ne edem kaderimizde iki botanikçi bir balıkçıyla uğraşmak varmış![]()
Aman gardaşım içimizden biri aklıselim kalsın gerçeği deliden aklıselim nasıl olur o,da bir muammaAbi senide Alalım mı ek kontenjandan ? Dünyada tahmini 390.000 bitki varmış. Birlikte paylaşırız![]()
Kalsin kalsın da abi, Senin tren geçeli çok olmasdimiAman gardaşım içimizden biri aklıselim kalsın gerçeği deliden aklıselim nasıl olur o,da bir muamma![]()
Yok gardaşım tren bize çok uzakKalsin kalsın da abi, Senin tren geçeli çok olmasdimi![]()