Beğenmiyor nasıl bir kelime öyle. Ne demek beğenmiyor. Biz seçtiysek beğenecek. İlerleyen zamanda da renkliye döner artık . Eskiden evimizde tv yoktu misafirliğe giderdik. Bu ne beğenmezlikArada bir hareket iyidirprofil resmi aşağıdaki gibiydi ama beğenmedi
![]()
Bee- Koo beko bekoŞunuda koyayımda nostalji olsunBu gün yayınlananan şeylerin yüzde doksandokuzundan daha güzeldi
Akşam akşam güldürdün beni yaNe demişler sen sen ol renklilelere güvenme Birbirleriyle cekisir gibi görünürler birde bakmışsın ittifak oluvermişlerŞekil ( a ) da olduğu gibi. Nasılda Botanikçisi, balıkçısı ve Sitenin Daimi Moderatörü birleştiler. @Deli Fırat abim nerelerdesin gardasini TV sehbasinin üzerindeki tüplü televizyona çevirdiler burda
![]()
Sen gülcen diye kaç adama sırt döndük. Birde bunun geri dönüşü var. Bi zahmet gül sende artık abiAkşam akşam güldürdün beni yaallah gülümsemeyi eksik etmesin yüzümüzden
![]()
Geldim gardaşım imdat çağrını duydun ama çay içiyordum bilirsin önceliğim çayNe demişler sen sen ol renklilelere güvenme Birbirleriyle cekisir gibi görünürler birde bakmışsın ittifak oluvermişlerŞekil ( a ) da olduğu gibi. Nasılda Botanikçisi, balıkçısı ve Sitenin Daimi Moderatörü birleştiler. @Deli Fırat abim nerelerdesin gardasini TV sehbasinin üzerindeki tüplü televizyona çevirdiler burda
![]()
Gel gardaşım ye iç olmadı avatar resmi olarak kullanKoruyun kollayin bakalım birbirinizi bakalım @Deli Fırat abim geldiğinde ne yapacaksınız![]()
Roni bunlar fakir sen bana yanaş