VıyşÇay varr çay.. Halis muhlis kaçak çayı.Afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 9600
VıyşÇay varr çay.. Halis muhlis kaçak çayı.Afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 9600
Vıyşölmüşlerine rahmet tam vaktinde geldi çaylar
Huş kıro sesin çıkarma bu 5 sene önce kaybettiğin demlikti,Kayanın arkasına saklamıstım.Medli bu benim Karademlige benziyor geçen hafta kaybettimsenmi buldun
![]()
Vışş vicdansız breee bir haber vereydin gundimmmHuş kıro sesin çıkarma bu 5 sene önce kaybettiğin demlikti,Kayanın arkasına saklamıstım.![]()
Hangisini haber vereyimki, her gece demligini bardağını Dagbaşında unitisan..Vışş vicdansız breee bir haber vereydin gundimmm![]()
Tavşan kanı dediler hemen hazırladık. @A21MEDLi mamoste pusuya yatıp seni çok bekledim ama çıkmadın. Buldun vicdanlı @Deli Fırat abemi hemen çayı bitir. Bi çay vermişsin oda adamı resmen adamın silahıyla vurmuşsun. Çaydanlığı gasp etmekte nedir mamoste![]()
Aliveli nin avcuna düştüyseniz...Ben niye Ğesp etmisem,adam Delii delii her gece demligini dagbaşında bırakıyor.
Hele bi bak 116 Gecedir çay demlemiş,hangi Demlik biribirine benziyor,@aliveli44 de bulmuş keklik birini habire demlik satıyor.![]()
Abi satmayı bırak dün aldımBen niye Ğesp etmisem,adam Delii delii her gece demligini dagbaşında bırakıyor.
Hele bi bak 116 Gecedir çay demlemiş,hangi Demlik biribirine benziyor,@aliveli44 de bulmuş keklik birini habire demlik satıyor.![]()