Çaktırma tek bardak vardıGelde içme derken çok güzel diye mi yoksa gel de gerçekten de içme diyemi? Ne anlamda içme abe heyran açık konuş![]()
Çaktırma tek bardak vardıGelde içme derken çok güzel diye mi yoksa gel de gerçekten de içme diyemi? Ne anlamda içme abe heyran açık konuş![]()
Allahtan kendi bardağımı getirmişim bi bardak bana yeterÇaktırma tek bardak vardı![]()
vicdansızlar tek tek götürün bakalım bugünün yarınıda varAllahtan kendi bardağımı getirmişim bi bardak bana yeter![]()
Ustam deli abem çaydanlığı bitirmeden ben küçücük bardağımı dolduram bari dedimvicdansızlar tek tek götürün bakalım bugünün yarınıda var![]()
Bende uyudun diye fısıldıyarak konuşuyordumvicdansızlar tek tek götürün bakalım bugünün yarınıda var![]()
Valla Roni’de kaçar abe. Selametle kalın. Geceniz hayrolsun İnş’ALLAH. Kolluk görevi @Necat. ustadadır. Bizi teftişe gelmiş albayımDeli kaçar nöbetçi amir ve kulluk Roni gardaşıma![]()
Entrika işler bana uzak gel biz çayımıza devam edelim anladın sen onuvicdansızlar tek tek götürün bakalım bugünün yarınıda var![]()
Abe heyran hayrolsun İnş’ALLAH kim üzdü seni? Sana hayırsızlık edecek insan da ne bileyim insan değildir herhalde. Konuyu bilmiyorum birşey de diyemiyorum. Sen gel ben abeme çay verem. @TRUVA ustamıda ikna etmişim varille hemdeEntrika işler bana uzak gel biz çayımıza devam edelim anladın sen onugel gittiler havada uçuşuyor sen bana biri için af et dedinya ama o öyle bildiğin gibi değil adam entrika uzmanı ondan dost olmaz yalakalarlada bizim işimiz olmaz
çay varmı Çay
![]()