Bekliyorum çay nerde 
Ben geldim yine kaçtın hani varil hane kazan hani çayYüreği guzel ınsanlar hepiniz birer cevhersiniz inan. Muhabbetinize doyum olmaz .Ben uyumaya gidiyorum .Uyuyup biraz büyüyeyim.saglicakla kalın![]()
![]()
![]()
![]()
@Deli Fırat abem görüyon deme ustamı nasılda gitti. O varilde bence çay değil başka şeyler var yoksa çoktan birmişti o varşlYüreği guzel ınsanlar hepiniz birer cevhersiniz inan. Muhabbetinize doyum olmaz .Ben uyumaya gidiyorum .Uyuyup biraz büyüyeyim.saglicakla kalın![]()
![]()
![]()
![]()
Ben çözdüm ustamı. Varilde sır saklıBen geldim yine kaçtın hani varil hane kazan hani çay![]()
Medlinin zolası olmasın@Deli Fırat abem görüyon deme ustamı nasılda gitti. O varilde bence çay değil başka şeyler var yoksa çoktan birmişti o varşl
Ben çözdüm ustamı. Varilde sır saklı![]()
Bu aralar çay konusunda herkesten şüpheleniyorum. Narkotik gibiyim zula arıyorum. Kim sakladı bi bulsamMedlinin zolası olmasınyoksam sarımı acaba
![]()
Ben şifreli gömü yaptımBu aralar çay konusunda herkesten şüpheleniyorum. Narkotik gibiyim zula arıyorum. Kim sakladı bi bulsam![]()
Benim tekniğim geneli kapsıyor o yüzden kardeşini yorma gel bana söyle sen abe heyran. Eşkiyacı değilim benBen şifreli gömü yaptımneme lazım eşkıyacilar çoğaldı bu aralar
![]()
Benim senin fark etmez ya Ermeni ya Roma işi gidecemBenim tekniğim geneli kapsıyor o yüzden kardeşini yorma gel bana söyle sen abe heyran. Eşkiyacı değilim ben![]()