Eyvallah hocam ALLAH CC cümlemizden razı olsun inşallahAllah razı olsun gardaşım baş tacısın![]()
Eyvallah hocam ALLAH CC cümlemizden razı olsun inşallahAllah razı olsun gardaşım baş tacısın![]()
Selamün aleyküm hocam 242ci sayfada kalmis bi bidon resmi vardi bumuydu yoksa buna benzermiydi bilemiyirim semaver yerine kullandiginiz iylesse buyurunBenim mavi bidon kimde bilen yokmu .kim aldıysa yerine koysun .![]()
Ben sana içimden geçen her ismi saydım. Bu konuda sadece 3 kişiden şüpheleniyorum. @Deli Fırat ikincisi @Deli Fırat abem bide son olarak @Deli Fırat abemden.Ama bu son söylediğimden daha çok şüpheleniyorum. Ne hikmetseBenim mavi bidon kimde bilen yokmu .kim aldıysa yerine koysun .![]()
Bende oyle düşünüyorum. Tespitler doğruBen sana içimden geçen her ismi saydım. Bu konuda sadece 3 kişiden şüpheleniyorum. @Deli Fırat ikincisi @Deli Fırat abem bide son olarak @Deli Fırat abemden.Ama bu son söylediğimden daha çok şüpheleniyorum. Ne hikmetse![]()
Vayyy benim bidonun. Hasret kaldık vallahSelamün aleyküm hocam 242ci sayfada kalmis bi bidon resmi vardi bumuydu yoksa buna benzermiydi bilemiyirim semaver yerine kullandiginiz iylesse buyurun![]()
O zaman kazı çalışmaları başlasın ustam. Yeri tespit ettik madem. @Deli Fırat abemde yokken patlatalım şu zulayı. Mekan bayram etsinBende oyle düşünüyorum. Tespitler doğru![]()
Ustam sonra kendi mayınımızla tuzağa düşmeyelimSen etrafa goz kulak ol. Bir yerden çıkıp gelebilir. Ben geliyorum .bir iki mayın filan getireyim çevreye döşeyelim . Guvenlik acısından![]()