Evet, merak eetik, inşaallah önemli bir şey yokturvarsa numarası olan bir arayıp sorsun bir zahmet. merak ettik. 1 haftada girmemezlik yapmazdı önemli bişey olmasa.
Evet, merak eetik, inşaallah önemli bir şey yokturvarsa numarası olan bir arayıp sorsun bir zahmet. merak ettik. 1 haftada girmemezlik yapmazdı önemli bişey olmasa.
Davet etmez olurmu üstadım buyurun herzaman beklerizEsselamualeykum bizi kimse çaya çorbaya davet etmiyor bizim başımiz kelmi beyler
Geldım üstadım çayım tek şekerli olsunÇay var cayyy
Buyurun ağalar
Buyurun ustam sekeri atinca ben karistirim merak etmeyin oldu olaca bir yudumda cekerim iste o bardak benim bardagimdir normalde cayi hic doldurmayi sevmemde hep dolu gelir banaGeldım üstadım çayım tek şekerli olsun
Kıymetli ustalar az önce görüştük çok selamları var bulunduğu sitede fiber hat çekiliyormuş internet yok yarın biterse gelecek soran sormayan herkese selamları var@Deli Fırat Fırat ustamızda olabilir teli
Eyvallah gardaşim cok makbule gecti bak bu gel cay var icin ısınsınKıymetli ustalar az önce görüştük çok selamları var bulunduğu sitede fiber hat çekiliyormuş internet yok yarın biterse gelecek soran sormayan herkese selamları var
Aldım kıymetli abim Allah razı olsun baş tacısınEyvallah gardaşim cok makbule gecti bak bu gel cay var icin ısınsın![]()