Yahu kıymetli abim ben yine birde olsa veriyorum payını millet hepsi biye sıfır siye diyorİyide gardaşim sendede var hemen uc e boluyon bir siye diye basliyon alistirmadan olurmu![]()
Yahu kıymetli abim ben yine birde olsa veriyorum payını millet hepsi biye sıfır siye diyorİyide gardaşim sendede var hemen uc e boluyon bir siye diye basliyon alistirmadan olurmu![]()
Siye yi bilmem bira,dan delikanli abem gelir necat abim biraz mesgul ozelde ama gelir sen kendini haxirla siye diye baslarlar tam yaxacaktimki sen attin cagirdin bide siye artık bilemicecegim uc e bolunce siye mi kalır sansinaYahu kıymetli abim ben yine birde olsa veriyorum payını millet hepsi biye sıfır siye diyor![]()
@Deli Fırat abem burdamisin salondan gel sana ne diyim gurbanYahu kıymetli abim ben yine birde olsa veriyorum payını millet hepsi biye sıfır siye diyor![]()
Burdayım abim buyur@Deli Fırat abem burdamisin salondan gel sana ne diyim gurban
Tamam sana bir sans siye demeden once son uyemiz kimdir salona gecmeden amaBurdayım abim buyur
Anlamadım kim kim mişTamam sana bir sans siye demeden once son uyemiz kimdir salona gecmeden ama![]()
Anlamadım kim kim miş![]()
@SiyahBeyaz abem nasilsiniz nasil guldun oyle @Deli Fırat abeme bile cevap veremedim buyurun sohbeteAnlamadım kim kim miş![]()
Tamam iste ne güzel diyon haxir gelirken kestaneleride senden olsun bundan sonra cay yaninda kekde ikram ederiz nasil olsun keklerinizKestane yok birşey yok anca kuru kuruya çay..
Abi hamdolsun iyiyim. Sen nasılsın sizler nasılsınız ? Gulene değil güldürene bak mübarek@SiyahBeyaz abem nasilsiniz nasil guldun oyle @Deli Fırat abeme bile cevap veremedim buyurun sohbete