KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 526 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Yav Oklit ustam ben taraf olma diyorum sen ısrarla Roninin yanında yer alıyorsun :) Demliğin sahibi Kader ustamdı , sorumlusu Fırat ustam, hayatta elleşmem ocağa :):) bak uyanık Roni ustamın sesi çıkıyor mu hiç :) sen kendini hedefe koyunca o sessizce kenardan izlemeye başladı :)
Şimdi ne demek istediniz yani
@Roni ustama getirdiniz yine ahanda buraya yaziyom roni ustamin demligini ben tasiyacagim vursanizda kirsanizda ben kimseyi yari yolda birakmam ama bu ara sizde orda okacaginiza gore cayi yalniz icmeyecegiz demektir dudukluyu de unutmus degilim 🤣🤣🤣

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
@Necat. Abimiz de bu cay ocaginin onursal sahibi.
Manevi tapusu elinde.
Ona da birsey diyemeyiz.
Vur dese vuracagiz kir dese kiracagiz.
Bizim vazifemiz bu abi.
Verirlerse bir bardak cay onu da mecburen icecegiz
Emir demiri keser.
Estağfurullah ustam ne haddimize ustalarımıza bir şey söylemek, ben kapıdaki muhafızım :) Roni ustayla uğraşmak benim için hobi :) yalnız Oklit ustam ısrarla onunla da ilgilenmem için ısrar ediyor :) Oklit ustamın sırf imla yanlışlarını yazsam 15 sayfa yer tutar :) gerisini siz düşünün :)

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Eyvallah üstadım doğru dersınız
Gece uyumayanlar buraya yazıyor ama
Burasi uyumayanlardan cok uyutmuyor zaten nasil da konusu olmus ne yon var nede bisi ama gel gorki
Burdaki kara demlik cayinin tadi bir başka
Gönül ne cay ister ne kahve nede karademlik gonul sohbet ister karademlik bahane

Ekli dosyalar

• IMG_20221231_212346.jpg
    IMG_20221231_212346.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 5

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Şimdi ne demek istediniz yani
@Roni ustama getirdiniz yine ahanda buraya yaziyom roni ustamin demligini ben tasiyacagim vursanizda kirsanizda ben kimseyi yari yolda birakmam ama bu ara sizde orda okacaginiza gore cayi yalniz icmeyecegiz demektir dudukluyu de unutmus degilim 🤣🤣🤣
Hah bak işte kendi söyledi zaten işbirlikçi olduğunu, ben de neden ısrar ediyor diyordum :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Gece uyumayanlar buraya yazıyor ama
Burasi uyumayanlardan cok uyutmuyor zaten nasil da konusu olmus ne yon var nede bisi ama gel gorki
Burdaki kara demlik cayinin tadi bir başka
Gönül ne cay ister ne kahve nede karademlik gonul sohbet ister karademlik bahane
Adı demlik zaten, çay uyutmaz :) Kader ustamız iyi düşündü burayı :) doğru kişiye de emanet etti. Arada bir gizli kapaklı iş çevirenler :) :) :) girse de tadı güzel buranın.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Estağfurullah ustam ne haddimize ustalarımıza bir şey söylemek, ben kapıdaki muhafızım :) Roni ustayla uğraşmak benim için hobi :) yalnız Oklit ustam ısrarla onunla da ilgilenmem için ısrar ediyor :) Oklit ustamın sırf imla yanlışlarını yazsam 15 sayfa yer tutar :) gerisini siz düşünün :)
İyide ilkokulu nasil bitirdin diye sorsaniza zaten Türkçe mizde muhteşem degildi zaten dilbilgisinden bide sorguya cekileydik tam olurdu pc kullansak o zaman hata yapmazdik pc mizde sorun var

nik

USTA
Admin

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Hah bak işte kendi söyledi zaten işbirlikçi olduğunu, ben de neden ısrar ediyor diyordum :)
Bak ben orayi arar bulurum saygi deger ustam sizin efsane yazdiginiz yeri unutmus degilim neden şimdi bize tas atiginiz orda acikca belirttinizde roni ustam bizi istemiyor anladik senle ben demligi kara degilde beyaz demlikte mi artik semaverdemi iceriz bilmem 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt