Vallahi kusura bakma abe halsizlik yorgunluk çöküyor giremiyorum. Hakkını helal et abe heyran@GÜLBAHÇELi @Roni @Necat. @Kader25 @TRUVA @KANAS_USTA @nik @MAVRAN @Lacivert24 @Kafkaslı @BoZKurT @Kervan07 nerdesiniz Allooo kimse yokmuçay var çayyyy
![]()
Eyvallah gardaşım hak yok kalp varVallahi kusura bakma abe halsizlik yorgunluk çöküyor giremiyorum. Hakkını helal et abe heyran![]()
ALLAH razı olsun abe heyranım. Başım tacısınEyvallah gardaşım hak yok kalp var![]()
Benden kaçmaz. Kesene bereket İnş’ALLAH abe heyranımÇay saatiçay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 21616
ALLAH a c.c hamd olsun iyiyim gardaşlık, uğraşıyoruz işte dünya işleri. Bayramdada aramadım seni hakkını helal et kafa rahat değil. Sen neler yapıyorsun nasılsın çocuklar nasıl.@Mirkut nasılsın gardaşlık halin keyfin İşler'in sağlık durumun nece
Allah razı olsun biz iyiyiz inşallah sen çok sessiz olduğun için sorayım dedimALLAH a c.c hamd olsun iyiyim gardaşlık, uğraşıyoruz işte dünya işleri. Bayramdada aramadım seni hakkını helal et kafa rahat değil. Sen neler yapıyorsun nasılsın çocuklar nasıl.