Oyoyoy la gardaşım bu işkence suçuna girer
Yumurta tılsımlı kimse dokunmasın ben bir okuyam sakın eleşmeyin 
Tılsımı ben yaptım, sadece mekandaki dostlar yiyebilir bunu dedimOyoyoy la gardaşım bu işkence suçuna girerYumurta tılsımlı kimse dokunmasın ben bir okuyam sakın eleşmeyin
![]()
Sakın yemeyin yağlıdır kömür kokusu sinmiş sağlığa zararlıdır, hafif sıcakta dursun ben tavayı yıkarım
görürsem söylerimSakın yemeyin yağlıdır kömür kokusu sinmiş sağlığa zararlıdır, hafif sıcakta dursun ben tavayı yıkarım![]()
Lacivert ustanında gerekçesi varmış Herkesin geçerli bir sebebi var ocağın başına oturmaya. Demek ki takviye gerekHırsız waaaarr....
Hırsız waaaarr polliiissss....
Kimse kıpraşmasın...
Bakıyorum bizim folluktaki yumurtalar üçer beşer kalk gidek oluyor...Birileri bundan sonra ömrünü kodeste tesbih dokuyarak geçirecek...
Yakdım çıranızı...
Kimse dokunmasın yumurtalaraa...!!
Poliiisssss........
Acı yemedik karnımız ağrısın@Necat. Ustam süper menü bismillah deyip tüm mekandaki arkadaşlara afiyetle yiyebilirler yaninda çay muhteşem eline emeğine yüreğine sağlık polis te gelirse oda yiyebilir![]()
Sucuk, kasap sucuğu degil.Lacivert ustanında gerekçesi varmış Herkesin geçerli bir sebebi var ocağın başına oturmaya. Demek ki takviye gerek
Ekli dosyayı görüntüle 24403
Ekli dosyayı görüntüle 24404
Ekli dosyayı görüntüle 24405
Sosis onlarSucuk, kasap sucuğu degil.
Isıl işlem gormuş sucuk.
@Deli Fırat bu sucugu yemez.
Ona yumurtayi ayirin abi.![]()