Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRUVA

USTA
Admin
@Necat. Ustam sizin icin taaa 257 sayfada bulabildim @Deli Fırat abey mangalını orda kalmis mavi bidonda 242sayfada hatirladigim kadari ile artik onun sahibini yazmiyacagim bilen biliyor zaten ha bu ara deli abey ayip oluyor bu resim taaa bir sene olmuş yenisi yokmu bir yerde Necat ustamda hakli sen daha iyi bilirsin
Oklit bak böyle tandır kebabı atıp durma. Bak bir yerim düşerse yola çıkar seni bulurum o zaman kuzu çevirmeden geri dönmem bilesin :D :D :D

Kervan07

Vip Üye
@Kervan07 ustam gelmiş sizin yüzünüzden ustamızı da kaçırdık. Bi çay bile içemeden gitmiş. @Deli Fırat abem senin yüzünden bunlar. İki kırmızı kabettik üçüncüyüde kaybedersek banlanacaz. 😂😂😂
selamün aleyküm roni ustam..arada birde olsa mekana uğruyorum. bu aralar biraz yoğunum. en kısa zamanda tekrar aranızda olurum inşaAllah

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
selamün aleyküm roni ustam..arada birde olsa mekana uğruyorum. bu aralar biraz yoğunum. en kısa zamanda tekrar aranızda olurum inşaAllah
Baş göz üstüne gelmişsin kıymetli ustam. Arada bir gelin istişahare edelim muhabbet edelim İnş’ALLAH. 🙂🤲 Kendinize mukaid olun her daim.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Oklit bak böyle tandır kebabı atıp durma. Bak bir yerim düşerse yola çıkar seni bulurum o zaman kuzu çevirmeden geri dönmem bilesin :D :D :D
Eyvallah ustam misafir umduğunu degil bulduğunu yer kuzu olmazsa bir mangal ceviririz şöyle bol soğanli sarimsakli yaninda köy yoğurdu olmazmi ustam başım gözüm üstüne buyur hotri meydan koramaz vadisindeyim bir tel kadar yakinim size bana bir süpriz yapsan süper olur👏👏

TRUVA

USTA
Admin
Eyvallah ustam misafir umduğunu degil bulduğunu yer kuzu olmazsa bir mangal ceviririz şöyle bol soğanli sarimsakli yaninda köy yoğurdu olmazmi ustam başım gözüm üstüne buyur hotri meydan koramaz vadisindeyim bir tel kadar yakinim size bana bir süpriz yapsan süper olur👏👏
Eyvallah. Kim bilir bakmışsın ansızın karşındayım

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çok görme @Roni ustam @TRUVA ustam öyle yazınca heyecanlandim kelimeri duzelttiniz içinde size teşekkür ediyorum saygılar

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Benim sağım solum belli olmaz . Yola çıkıyorum diye kafama koymuşsam çıkarım. Nasip inşallah kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
Hadi hayırlısı inşaallah diyelim dört bir yandan geniş açılı bekliyorum yalniz gelme tüm ustalarim davetlidir 👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt