Neyi nasıl okudun anlamadımİki deli birleşmiş @Kader25 ustamıda yoldan çıkarmış. Adamı nasıl sarıkızla tehtid edersiniz. Biz sizi zulanızla tehtid ediyormuyuz hiç? Hadi ben ediyorum oda benim ayıbım ama azınlık mübahtır![]()
sevgili usta benden cevab istersen 50teleni alarim,bilirsin.Bizde deliye her gün bayramAllah bağışlasın maşallah kim bu tonton
Eline koluna sağlık muhterem abim. Cümleten geceniz güzel olsun ihtiyarlarÇay var çayyyy
Buyurun ağalar
Ustam bende sorun yok miktarı arttıkça benim payım artıyorAslında 100 kilo lazımdı abi.
20 kilosu zekat.
Kaldi 80 kilo.
33.3 kilosu kafadan delinin.
Geriye kaliyor 57 kilo.
Sana ona buna derken kalacak bize 3-5 kilo. Projeye yetmez. Ben en iyisi 200 kiloya cikartayim hedefi.
iİLK BILGI:
@Deli Fırat kardasimin yuzunden 99 kiloya dusmüştum.
Gitti 1 kilom.![]()
Sen nerdedir sen nerdeEline koluna sağlık muhterem abim. Cümleten geceniz güzel olsun ihtiyarlar![]()
Vicdansız botanikçiİki deli birleşmiş @Kader25 ustamıda yoldan çıkarmış. Adamı nasıl sarıkızla tehtid edersiniz. Biz sizi zulanızla tehtid ediyormuyuz hiç? Hadi ben ediyorum oda benim ayıbım ama azınlık mübahtır![]()
Vicdansız balıkçıNeyi nasıl okudun anlamadımnerde tehdit, kim kimi tehdit etmiş tehdit yok uyarı var
azla yetinmeyen çoğu bulamaz
![]()
Çay ver baboş bunlar ne anlar ayazda cigara çay gibisi yokÇay var çayyyy
Buyurun ağalar