Şakire çay yok@nik ustam bir çay ver bu vicdansızlar bana çay vermiyor@GÜLBAHÇELi abim nerdesiniz çay krizine girdim bir yerleri patlatacagım haberin olsun
![]()
Şakire çay yok@nik ustam bir çay ver bu vicdansızlar bana çay vermiyor@GÜLBAHÇELi abim nerdesiniz çay krizine girdim bir yerleri patlatacagım haberin olsun
![]()
Vicdansız ihtiyar delikanlıŞakire çay yok![]()
Sen gel yanıma patlatalım bir iki çay ocağınıVicdansız ihtiyar delikanlı![]()
Bu gelişimde arabayla gelirsem sana uğramadan geçmem inşallah etli ekmek sözun var zatenSen gel yanıma patlatalım bir iki çay ocağını
Cümlemize inşallah amin Allah razı olsun üstadım.Eyvallah ölmüşlerinize rahmet üstadım
Eyvallah üstadım tek bardak seylondur demlikteki yerlidir.afiyet olsun.Eline emeğine sağlık @nik üstat yeni demi konan bardak ile cay dolu bardak aynı değil farkli onun icin ben yeni dolan bardağı sectim en azindan sicak olur cay kaşığı da yok nasıl olsa
Olmaz olurmu üstadım buyrun çayınız afiyet olsun.Şakire çay yok![]()
Sağolasın kardeşim. Ben bizim deliye söylemiştim çay yok diye .gerçi bende delinin ikiziyim. Anamız bizi kadir gecesinde doğurmamış o yüzden fıratla beni çaysız bırakıyorlar. Hep kendileri içiyor. Fıratla biraraya gelirsek vay çayların haline ne olur bilmemOlmaz olurmu üstadım buyrun çayınız afiyet olsun.
Guten Appetit, mein MeisterSağolasın kardeşim. Ben bizim deliye söylemiştim çay yok diye .gerçi bende delinin ikiziyim. Anamız bizi kadir gecesinde doğurmamış o yüzden fıratla beni çaysız bırakıyorlar. Hep kendileri içiyor. Fıratla biraraya gelirsek vay çayların haline ne olur bilmem