ben çay işlerini bıraktım termusa doldurup içiyorum sizede tavsiye ederim ikide birde ısıtmaya gerek kalmıyor@GÜLBAHÇELi abim kaç aydır bir bardak çay ikramın yok hayırdır çay yokmu çay![]()
ben çay işlerini bıraktım termusa doldurup içiyorum sizede tavsiye ederim ikide birde ısıtmaya gerek kalmıyor@GÜLBAHÇELi abim kaç aydır bir bardak çay ikramın yok hayırdır çay yokmu çay![]()
Abi nasıl içiyorsun demedim bir çay ikram etmiyorsun dedimben çay işlerini bıraktım termusa doldurup içiyorum sizede tavsiye ederim ikide birde ısıtmaya gerek kalmıyor![]()
![]()
anladım bende çay resmi eklemeyi bıraktım demek istedim sen anlamadınAbi nasıl içiyorsun demedim bir çay ikram etmiyorsun dedim![]()
İmdi Konya'da misafir olursak bize termos çayımı verecen abim hiç kusura bakma ben içmemanladım bende çay resmi eklemeyi bıraktım demek istedim sen anlamadın![]()
Yok o zaman termosu saklar evdeki çay posterlerini alır önüne koyar al doya doya bak der.İmdi Konya'da misafir olursak bize termos çayımı verecen abim hiç kusura bakma ben içmem![]()
Emekli maaşı istenilen gibi olmayınca termos en makul seçim oldu. Yap akşama kadar sakla sakla içBen bahçeli ustam eli açık bilirdimhayrola termos çayı falan
![]()
Ben de emekliyim ama misafire termos çayı vermemEmekli maaşı istenilen gibi olmayınca termos en makul seçim oldu. Yap akşama kadar sakla sakla iç![]()
Ona bakarsan sen balıkta vermiyon abi kaldiki çay gelsin. @Deli Fırat abem sen şahitsinBen de emekliyim ama misafire termos çayı vermem![]()