Veli abey çıkalı tam bur saat olmuş cevabin geç kalmış birazGecenin bu saatinde pirzola yersen acilide arayayım hazır olsunlar müdahaleye
Veli abey çıkalı tam bur saat olmuş cevabin geç kalmış birazGecenin bu saatinde pirzola yersen acilide arayayım hazır olsunlar müdahaleye
Ustam zaten burda bir bardak var ben en güzeli ocagi harliyam
Buyurun ağalar beyler veliler
Çay var
Cevap vermekte biraz geciktik doğruVeli abey çıkalı tam bur saat olmuş cevabin geç kalmış biraz
Ve aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhuSelamün Aleyküm hayırlı geceler Abiler. Nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli ?
Sitede iki deli kalmış. NasılsınBayram abi o çaydan istiyorum şimdi![]()
İyi değilim iki gündür şifayı kaptım uyku haram oldu öksürük uyutmuyorSitede iki deli kalmış. Nasılsın
Geçmiş olsun. Bende aynıyım.İyi değilim iki gündür şifayı kaptım uyku haram oldu öksürük uyutmuyor
Eyvallah Allah şifa versin yanılmıyorsam deli virüsü bu sende aynı olduğuna göre doğrudurGeçmiş olsun. Bende aynıyım.
Aynen öyle deli olmasak hasta hasta bu saatte burda ne işimiz var. Yatıp istirahat etmiyoruz . BekliyoruzEyvallah Allah şifa versin yanılmıyorsam deli virüsü bu sende aynı olduğuna göre doğrudur![]()