Bos bardaklara bakarsan kimse yokken sessizce icip gitmisBir de diyorlar @TEVFiK abim nerde. Yahu adam geliyor bir çay vermiyorsunuz. Ben olsam bende görünmem. Bence ustamız haklı![]()
Bos bardaklara bakarsan kimse yokken sessizce icip gitmisBir de diyorlar @TEVFiK abim nerde. Yahu adam geliyor bir çay vermiyorsunuz. Ben olsam bende görünmem. Bence ustamız haklı![]()
İyi etmişin.
Benim seo ile aram iyi olmadığından onu hiç aklıma bile getirmedim.
Kahrolasıca seo.![]()
![]()
![]()
Bos bardaklara bakarsan kimse yokken sessizce icip gitmis![]()
Bir seo ile bir de ceo ile aram hiç iyi olmadı. Bunlar.problemli adamlar.Öyle düşündüğüm için sana sormadan yaptım abi yoksa makale olarak anlatırdım. Dedim Bayram abimin canını seo ile sıkmayalım![]()
@Roni Kader ustam senden bahsediyor bakBir seo ile bir de ceo ile aram hiç iyi olmadı. Bunlar.problemli adamlar.![]()
Abi seo kısmıyla ben ilgilendim ceo kısmı sana ait diye ses etmedim. Sanki bana taş sana kaya fırlattı gibi@Roni Kader ustam senden bahsediyor bak![]()
AleykumselamSelamünaleyküm sayın ustalarim ben birazcık sarı renkli kız hastası olmuşumbunun için giripte sizlerin çayınızı içmedim
inşallah bu günden itibaren içerim.hadi bakalım gelsin caylarrr
Saygılarımla
Allah razı olsun inşallah sayın ustam ben hastayım ne yapayımAleykumselam
Sari renkli kiz hastaligina yakalanan ustalarima benden cay yokismaryalan cikar mi bilmiyorum
Nasilsin abimm iyisin insallah. Yaramazlik yoktur insallah
Hamdolsun. Şu aralar yaramazlik yok cok sukur. İş ev, ev iş. Git gel devam.Allah razı olsun inşallah sayın ustam ben hastayım ne yapayımrüyalarıma giriyor
İnşallah siz iyisinizdir.saygilarimla