Konuş abi. Örnek olucaği yerde anca paranın dünyada ilk basıldığı yerde çimmeye gitsinOcağı açıp kaçtın renksize mi laf söylüyorsun![]()

Konuş abi. Örnek olucaği yerde anca paranın dünyada ilk basıldığı yerde çimmeye gitsinOcağı açıp kaçtın renksize mi laf söylüyorsun![]()
Yaw sen nerdedir sen nerdesin benim abe heyranım. Özlettin kendiniSelâm aleykümmekanını sessiz sakinleri uzak yoldan geldim çay verin
![]()
İmdilik burdayım gardaşım nasılsın iyisindir inşallah bazen az uzaklaşmak lazım özleniyormusun diye burada fazla bir geçmişim yok ama eskilerden sadece Bayram abim yazdi nerelerdesin diye eskilere Selm olsun ben onlara böyle mıydım acabaYaw sen nerdedir sen nerdesin benim abe heyranım. Özlettin kendini
Nasılsın iyisindir İnş’ALLAH. Çay ocağını sana kurban ederem haa![]()
Öyle deme abi sen bizim demirbaşımızsınİmdilik burdayım gardaşım nasılsın iyisindir inşallah bazen az uzaklaşmak lazım özleniyormusun diye burada fazla bir geçmişim yok ama eskilerden sadece Bayram abim yazdi nerelerdesin diye eskilere Selm olsun ben onlara böyle mıydım acaba
Seni saymadım vicdansız botanikçiÖyle deme abi sen bizim demirbaşımızsın
Bir çok kişi seni sordu sağolsun o sebeple bende aradım cevap alamadım. Yanlış olmazsam bi Bayram abi ulaşmış sana öylelikle rahatladık. Sen selamette olda gerisi mühim değil abi. Seni özleyenler çoktu özlemeyen merak etmeyende pek mühim değiller zaten.![]()
Yaw abi dur beni temelli sinir etme ALLAH aşkına. Zaten banlanmadı diye içim içimi yiyor. Bi kurtulamadım şu renksizden. En son bi müzeye bağışlayacam onuSeni saymadım vicdansız botanikçisen gardaşımsın eski tertiplerime sitem ederim bizim renksise renk gelmiş
sevindim
Renksiz başedemedik şimdi hiç taviz vermezYaw abi dur beni temelli sinir etme ALLAH aşkına. Zaten banlanmadı diye içim içimi yiyor. Bi kurtulamadım şu renksizden. En son bi müzeye bağışlayacam onu![]()
Ben pek muhattap olmuyorum düşmanlarımla ama yarın arayayımRenksiz başedemedik şimdi hiç taviz vermezepey oldu görüşmeyeli görüşür sen selamlarımı ilet inşallah