KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 74 | Define işaretleri ve anlamları

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
🌹 Bahçeli abim nerede ayrıca cimri müdür nerede vicdansız balıkçı nerede toplanın Deliler günü kutlayacağız
Abi müdür evi yaptı birde veranda yaptı oturmuş manzara izliyor. Bahçeli ustam burada ama uyku modunda sanırım. Balıkçıyla benimde aram yok oda hâlâ banlanmamış. İçimde intikam dürtüsü var hâlâ. Neyse isim kullanmayalım sonra deşifre oluyoz 😂😂😂😂😂😂

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Abi müdür evi yaptı birde veranda yaptı oturmuş manzara izliyor. Bahçeli ustam burada ama uyku modunda sanırım. Balıkçıyla benimde aram yok oda hâlâ banlanmamış. İçimde intikam dürtüsü var hâlâ. Neyse isim kullanmayalım sonra deşifre oluyoz 😂😂😂😂😂😂
Vay cimri müdür bir çay vermemek için ses vermiyor

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Aleyküm selam @Deli Fırat abim sen hoş geldin Sefa getirdin. Hatırlamaz olurmuyum hiç, giybetini bile yaptım Otçu Roni ile😅 Dedim iki üç evrak verdiydik Mali buldu ellam sesi soluğu çıkmaz oldu abimizin 😂 Napiyon nasılsın abi ?
Eyvallah melam iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah her ne kadar renkli olmussanda vicdansız renksiz😂sen beni bilmezmisin evrakların peşine sensiz gideceğimi nasıl düşünürsün

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
🌹 Bahçeli abim nerede ayrıca cimri müdür nerede vicdansız balıkçı nerede toplanın Deliler günü kutlayacağız
hoş geldin kaçak şansıma bugün araziye çıktıydım sen gelmişsin nasılsın eyimisin bana kızıyordun hiç arayıp sormuyosunuz diye sen hiç arayıp sorduğun yok deftere not ediyorum bunları ceza kesecem sana birde mavi olup kenardan seyredecen bizi bırak git bakalım sen bizim mahalleden gecen birgün o zaman görüşürüz seninle :D

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Eyvallah melam iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah her ne kadar renkli olmussanda vicdansız renksiz😂sen beni bilmezmisin evrakların peşine sensiz gideceğimi nasıl düşünürsün
Abe heyran 40 yılda bir gelir oldun, bulmuşken az yüklenek dedim 😅

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Yok yok deşifre bilmeyenin ortaya çıkması demek, bana hislerini biliyorum :)

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
hoş geldin kaçak şansıma bugün araziye çıktıydım sen gelmişsin nasılsın eyimisin bana kızıyordun hiç arayıp sormuyosunuz diye sen hiç arayıp sorduğun yok deftere not ediyorum bunları ceza kesecem sana birde mavi olup kenardan seyredecen bizi bırak git bakalım sen bizim mahalleden gecen birgün o zaman görüşürüz seninle :D
Allah razı olsun 🌹 Bahçeli abim Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah araziye çıkman iyidir çay demle ansızın gelebilirim

Üst Alt