Sen cansın abe heyranım.Seni ben bi başka severim bilirsin. Zulaların yerini öğrenene kadar amaEyvallah iki gözüm ne edem sevgim bile Delice![]()

Sen cansın abe heyranım.Seni ben bi başka severim bilirsin. Zulaların yerini öğrenene kadar amaEyvallah iki gözüm ne edem sevgim bile Delice![]()
Yapacak birşey yok evin haylazı sensinSen cansın abe heyranım.Seni ben bi başka severim bilirsin. Zulaların yerini öğrenene kadar ama![]()
Her eve bir deli bir haylaz şart abe heyranımYapacak birşey yok evin haylazı sensin![]()
Ben deli olmasaydın geçenin yarısı dışarı çıkıp çay demlemezdimHer eve bir deli bir haylaz şart abe heyranım![]()
Buna ben değil mekandakiler şaşırsın. Ben zaten tenzih etmişim seni o konudaBen deli olmasaydın geçenin yarısı dışarı çıkıp çay demlemezdimdün geceki foto kanıt
![]()
Zalım botanikçiBuna ben değil mekandakiler şaşırsın. Ben zaten tenzih etmişim seni o konuda![]()
Yok abi o benim radarıma girdi ben yokken gelip geri kaçıyor. Ama elbet bir ara kıstırırım onudaRoni bu mela nerede ne eder emeklimi oldu komple bir türlü denk gelmedik ben yokken geliyor
Kardes iyiki geldin. Cay ocagina ugrayan yoktu. Ocak hareketlendiYapacak birşey yok evin haylazı sensin![]()