Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Abim sende bende sıkıntı olmaz biz bulsakta farklı bir durum olmaz Bulduk diye belediyeden anons yaparız 😂yanlız bu balıkçı ve botanikçiden şüpheleniyorum 😂 birde oklit usta ismim değiştirmiş şüpheli 🤔😂
Haklısın valla abi bende sana katılıyorum. Balıkçıdan zarar gelmez ama şahsen bende bu renksizden şüpheleniyorum. Hiç güvenesim gelmiyor ne hikmetse. 😂😂😂😂

Zincirci

Kullanıcı
Yeni çay ocağı buradan devam edecektir. Konulardan mesajlardan yorumlardan arta kalan zamanlarımız da kafa dinlendirmek için mizaha buradan devam edelim. Mümkün mertebe kullanıcı konu ve mesajlarında konuyu mizah konusuna çevirmeyelim. Bunun yerine çay ocağında şerbet-i muhabbete devam edelim.

Malum Çay ocağının masraf ve kira elektrik su giderleri var. Masrafları karşılamak adına günde bir defa reklamlara tıklayarak bizi desteklerseniz iflas etmeyiz. 🙂

Hepimize hayırlı olsun. İlk çay benden olsun. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 33278
Dikkat edin fazla çay demlik resmi atmayın, çay kolik biz cebinde çay parası olmayan internet masabaşı definecilerine, sayın çok kıymetli maliye bakanımız canımız ciğerimiz datlım gıymetlimiz Mehmet Şimşek burayada bir vergi getirir kontörle selam vermek zorunda kalırız 😔 dedi inanmayan aklı olan eline tesbih sarkacını alıp sorsun.

Son düzenleme:

Zincirci

Kullanıcı
Benim bir şey bulmam için önüme düşmesi lazım :) benden zarar gelmez
Ustam sen tehlikeli olmuşsun. Kırmızıya bulanmışsın.😊 Millet korkudan bir şey soramaz rahat rahat içini dökemez, kılıç havada sallar durursun ban ban ban diye 😂🥺🥺

Üst Alt