Balıkçı abim bir çay verir diye umut ediyorum 🤔 Afiyet olsun ustama , şifa olsun
Necat. Emektar Forum Düzeni Admin Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3,943 Beğeni 12,662 Puanları 113 Yaş 62 Konum Ankara Cumartesi saat 19:40'de #911 Deli Fırat' Alıntı: Balıkçı abim bir çay verir diye umut ediyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ustama , şifa olsun
Deli Fırat' Alıntı: Balıkçı abim bir çay verir diye umut ediyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ustama , şifa olsun
Deli Fırat USTA Super Moderatör Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 5,978 Beğeni 15,418 Puanları 113 Dün 01:12 da #912 Eyvallah kıymetli abim kesene bereket roni gardaşım bu demlik benim sanırım hatta bardaklar bile benim bu vicdansız balıkçı ne ara el koydu
Eyvallah kıymetli abim kesene bereket roni gardaşım bu demlik benim sanırım hatta bardaklar bile benim bu vicdansız balıkçı ne ara el koydu
Deli Fırat USTA Super Moderatör Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 5,978 Beğeni 15,418 Puanları 113 Bugün 00:31 #913 @Roni la gardaşım nerdesin gel iki laflayak
Necat. Emektar Forum Düzeni Admin Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3,943 Beğeni 12,662 Puanları 113 Yaş 62 Konum Ankara Bugün 10:39 #914 Deli Fırat' Alıntı: Eyvallah kıymetli abim kesene bereket roni gardaşım bu demlik benim sanırım hatta bardaklar bile benim bu vicdansız balıkçı ne ara el koydu Genişletmek için tıkla ... Fabrika sana özelmi üretmiş onları alla alla 30 yıldır kullandığım demliğe el koyacak kaşla göz arasında çay kesmedi abimizi demliği götürecek
Deli Fırat' Alıntı: Eyvallah kıymetli abim kesene bereket roni gardaşım bu demlik benim sanırım hatta bardaklar bile benim bu vicdansız balıkçı ne ara el koydu Genişletmek için tıkla ... Fabrika sana özelmi üretmiş onları alla alla 30 yıldır kullandığım demliğe el koyacak kaşla göz arasında çay kesmedi abimizi demliği götürecek