KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 107 | Define işaretleri ve anlamları

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Sayı konusu bilgimiz dışında abi.
Lakin bende şöyle soyleyebilirim;
Yaklaşık 10 senedir bu sitedeyim.
Evliya mıdır bilmem amma çok kıymetli ve güzel insanların var olduğunu biliyorum. Allah cc sayılarını artırsın.
Amin.
Cümlemize güzel ahlak ve son nefes de kamil iman nasip eylesin.
Amin.

Birde benim özel bir projem için özel bir duam var; Lütfen sizler de Amin deyiniz.:

Ya Rabbım romanın altınlarından 100 kiloyu kısa zamanda bana bulmayi nasip eyle.
Amin.
Değerli ustam ben senden birazcık daha kıdemliyim bu sitede bunun evveliyatı da var tabii başka siteden arkadaşlığımız dostluğumuz elhamdülillah hamdolsun kaliteli insanlardan müteşekkil güzel bir sitemiz var edepli ahlaklı namuslu vatanını milletini seven insanlarımıza bir katkıda benden olsun diye gayret gösteren Allahu Teala'nın rızasını kulun rızasından önde tutan çok kıymetli evliya olmasada evliyalık yolunda yürüyen doğayı kültür varlıklarımızı koruyan kollayan ne yaptığının bilgisi ve bilincinde değerli bir yönetimimiz var şahsında tüm yönetimdeki arkadaşlarıma üyelerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Sayı konusu bilgimiz dışında abi.
Lakin bende şöyle soyleyebilirim;
Yaklaşık 10 senedir bu sitedeyim.
Evliya mıdır bilmem amma çok kıymetli ve güzel insanların var olduğunu biliyorum. Allah cc sayılarını artırsın.
Amin.
Cümlemize güzel ahlak ve son nefes de kamil iman nasip eylesin.
Amin.

Birde benim özel bir projem için özel bir duam var; Lütfen sizler de Amin deyiniz.:

Ya Rabbım romanın altınlarından 100 kiloyu kısa zamanda bana bulmayi nasip eyle.
Amin.
İlk amin benden olsun ustam. İnşallah allah kalbindekileri görmeni nasip eder

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
İlk amin benden olsun ustam. İnşallah allah kalbindekileri görmeni nasip eder
Dünyamızda güzel şeyler de oluyor abi.
Biraz önce ışadami olan bir arkadaşım aradı.
"Sana bir araba aldım. Bakımını yaptırıyorum, ufak tefek boya sorunları varmış. Haftaya Isyerine gel arabanı teslim al dedi."

Kendisinden asla böyle bir talebim olmadı. Aklıma Peygamber Efendimizin sav. sözü geldi:
"Bir kimseye bir arkadaşı ikramda bulunursa, onu kabul etsin! Çünkü o Allahü teâlânın ikramıdır" (Ebu Nuaym)

Bu çerçevede hediyesini kabul edip teşekkür ettim, dua ettim. 20nci yüzyılda bu tür hadiselerin olması kolay değil. 3 metrekare toprak yüzünden kardasin kardasa küstüğü bir zaman diliminde bu şekilde hediyelesmek yardımlaşmak üstün bir meziyet.

Bende niyet ettim, Roma altınlarını bulunca kendisine Lexus LX sıfırından alıp hediye edeceğim inşallah.

SiyahBeyaz

Vip Üye
Dünyamızda güzel şeyler de oluyor abi.
Biraz önce ışadami olan bir arkadaşım aradı.
"Sana bir araba aldım. Bakımını yaptırıyorum, ufak tefek boya sorunları varmış. Haftaya Isyerine gel arabanı teslim al dedi."

Kendisinden asla böyle bir talebim olmadı. Aklıma Peygamber Efendimizin sav. sözü geldi:
"Bir kimseye bir arkadaşı ikramda bulunursa, onu kabul etsin! Çünkü o Allahü teâlânın ikramıdır" (Ebu Nuaym)

Bu çerçevede hediyesini kabul edip teşekkür ettim, dua ettim. 20nci yüzyılda bu tür hadiselerin olması kolay değil. 3 metrekare toprak yüzünden kardasin kardasa küstüğü bir zaman diliminde bu şekilde hediyelesmek yardımlaşmak üstün bir meziyet.

Bende niyet ettim, Roma altınlarını bulunca kendisine Lexus LX sıfırından alıp hediye edeceğim inşallah.
Abi ben bu arkadaşa çok kızdım. Çünkü ben alicaktim arabayı sana, gerçi ben Jeep alicaktim eğer 4 çeker almadiysa kizginliğimi geri alabilirim. 🙂

Zincirci

Kullanıcı
Bu mekanın çay ocağı sözleşmesi iki kadrolu delisi adına yapılmıştır. İş bu sözleşme delilerin hükmünce fesih edilebilir. 😂😂
Delilerin ipi ile kuyuya inersen ya ip yarıda kopar, ya ince belli bardaklar kırılır, ya kara demlikleri par par parlar 😊 delidirler ne yapsalar yeridir, yada gider melhamei Kübrada zafer kazanır, delikten çıktıklarına pişman ederler, bu milleti açlık yokluk zulümle delirtenler kendileri için en büyük kötülüğü yapmışlar, bu millet akıllı iken dünyayı dize getirmişken, bu milletin deli halini düşünmek istemiyorum. Allah CC ÜMMETİN ahirzamandaki son günlerinin delilerine akıl fikir güç kuvvet zafer başarı galibiyet nasip etsin 😊

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt