@SiyahBeyaz melam çay varmı çayyyy Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi 🙂
SiyahBeyaz Vip Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 1,121 Beğeni 2,857 Puanları 113 Konum Umûda Yolculuk.....🙂🙃 Dün 10:23 da #1,091 Deli Fırat' Alıntı: @SiyahBeyaz melam çay varmı çayyyy Genişletmek için tıkla ... Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi Ekli dosyalar images (55).jpeg 19.8 KB · Görüntüleme: 4
Deli Fırat' Alıntı: @SiyahBeyaz melam çay varmı çayyyy Genişletmek için tıkla ... Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi
Dedektif Vip Üye Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 769 Beğeni 943 Puanları 93 Dün 22:10 da #1,092 SiyahBeyaz' Alıntı: Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi Genişletmek için tıkla ... Ustam,Kitabın yanında çay görmeyeli uzun zaman olmuştu...okuyana içene şifa olsun
SiyahBeyaz' Alıntı: Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi Genişletmek için tıkla ... Ustam,Kitabın yanında çay görmeyeli uzun zaman olmuştu...okuyana içene şifa olsun
Deli Fırat USTA Super Moderatör Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 6,200 Beğeni 15,846 Puanları 113 Bugün 00:42 #1,093 SiyahBeyaz' Alıntı: Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaşım baş tacısın hayırdır ne yazar çözersin seni derslerden etmedik inşallah
SiyahBeyaz' Alıntı: Abem hayırlı cumalar. Gece buralarda değildim yoksa çay olmazmi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaşım baş tacısın hayırdır ne yazar çözersin seni derslerden etmedik inşallah