Kare icinde kare oyma

drapeta

Kullanıcı
gezer usta selam bana göre mihrap dediğin oymanın altında deil aradığın mihrabın içindeki pürüzler nie bırakılmış sanki bişi anlatıyor gibi daha once gördüğüm bi işaret deil amacı şu diyemem ama hemen altında olduğuna ben inanmıyorum çok basit olmuyormu olay ordan cıkarsa umarım anlayan bir ustam yardımcı olur size saygılar

gezer 68

Kullanıcı
gezer usta selam bana göre mihrap dediğin oymanın altında deil aradığın mihrabın içindeki pürüzler nie bırakılmış sanki bişi anlatıyor gibi daha once gördüğüm bi işaret deil amacı şu diyemem ama hemen altında olduğuna ben inanmıyorum çok basit olmuyormu olay ordan cıkarsa umarım anlayan bir ustam yardımcı olur size saygılar
Pürüz degil ustam onu arılar yapmis bi kaçtane gormustum

tuarec

Vip Üye
birinci resim için
mihrap boyutu ne
mustang ustanın bilgisidir
hemen yazıyorum. ki aslında öğreten dayım bunu başkasına öğretme demişti ama hizmet olsun napalım mihrap 1.50 den büyük ise direk kendisinden giriş.1.5 den küçük ise alt sol sandık kayada..şimdi bir diğer defineci abilerimiz bu kayayı gördüklerinde mihrap şapkalı kaya neyle çalışır
alıntıdır

bana göre oda içinde mihrap buda yer altı mabedi olabilir çubuklarla bulabilirsiniz girişi sagı solu veya önünde degişik bir kaya şekli veya renginden

Üst Alt