kare oyma

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: kare oyma

ustam tek mesele bulmak değil sen şimdi bana bu kadar yardımcı oluyorsun ya allahın izni ile bulursam bir orayı,, bende bu yardımlarını hiç bir zaman unutmam. bu alakanıza da karşılıksız bırakmam. hatta bulamasam da unutmam. çünkü o kadar emek verdiniz zahmet ettiniz. ama şunu da bilirim ki kanas usta yazdıklarının altına mührünü de bastığına göre bu iş olacak. tabi önce allahın izni ile..

ustam buraya tekrar gideceğiz ve bu alanı mutlak ve mutlak resimlerle sizlere tekrar sunacağız. sonuç aldığımızda da yeşil ışığı burdan mutlaka yakacağız. ellerinizden öperim şimdilik bir konuya bu kadar yardım olur. sağolun. gittiğimizde buraya size tekrar resimlerle danışmak isterim. son noktayı da belki resimlerde işte burası harbici der eklersiniz . :p:p:p inşallah. :rolleyes: sağolun varolun ;)

Son düzenleme:

KANAS_USTA

Vip Üye

aklı basında adam gıbı adamsın kardeslık hakediyorsun ınsallah hakkında vardır.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

beni unutmayın kanas ustaya bir kuzu çevirme birde alabalık yedirip ondan sonra oraya çikmak lazım malum yayla havası sert olur bölgede ve başka yerlerde ustaya ustalığını göstertecek çok yer var nasip olursa buralardan bir ekmekyeriz

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kanas ustam. son mesajınızı alıntı yaparak cevap yazmaya çalıştım ama olmadı database error dedi.

neyse ben yinede söylemek istediklerimi erteleyemeyeceğim. çünkü yazmak için çok sabırsızım. kanas ustam hakkımdaki düşünceleriniz sizin gönlünüzün güzelliğindendir. yoksa ben kimimki ?? :(

allah bize nasip edecekse ki bunu tabiki isterim. çünkü buna ihtiyacım var. görelim bakalım mevlam ne eyler? ne eylerse güzel eyler.

sağol varol ustam. siz de usta gibi ustasınız. ustalık sadece bilmekle olmuyor. sizdeki hem olgunluk hem karakter hem mütevazilik hem bilgelik hem yardımseverlik. rabbim önünüzde engel varsa kaldırsın. işinizi de daimi rast getirsin.

hem bizim ufkumuzu açtınız,, biz bihaberleri haberdar ettiniz hem de umudumuzu yeşerttiniz. allahın rahmet ve bereketi üzerinize olsun ustam.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

hocam dediklerinizin çoğu mevcut bazılarını arayıp bulmak gerek kilise boşuna bir yer aratmaz ALLAH nasip ederse her şey olur inşallah buranın hakkından hayırlısı ile geliriz siz olmadan asla buraları bilemezdik ALLAH sizden razı olsun şimdiden davetlimsiniz bu işaretler gördüğüm normal işaretler dahasıda var hep beraber sonuca gideriz siz kabul olunmuş bir duasınız bunuda unutmayın

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

hocam dediklerinizin çoğu mevcut bazılarını arayıp bulmak gerek kilise boşuna bir yer aratmaz ALLAH nasip ederse her şey olur inşallah buranın hakkından hayırlısı ile geliriz siz olmadan asla buraları bilemezdik ALLAH sizden razı olsun şimdiden davetlimsiniz bu işaretler gördüğüm normal işaretler dahasıda var hep beraber sonuca gideriz siz kabul olunmuş bir duasınız bunuda unutmayın

inşallah çalkaya kardeşim bu güzel yerlerden bir sonuç alırsın... allahım sana nasip eylesin her güzelliği sen de hakediyorsun çünkü. bura yabana atılacak yer değil. güzel, sistemli ve usta işi. dediğin gibi daha neler var kimbilir neler? ama biz çırakların cürmü yetmiyor bulmak için... böyle yerin dilinden usta anlar . allahım ne büyükki onuda bize internetten de olsa tanıştırdı. içimden bi his diyorki git memleketine de öp elini ustanın gel. :p:p

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

memleketini bilsem giderim ama bilmiyorum beraber gideriz ben yaşlı bır adamım sen olmadan gitmem ona göre

Üst Alt