kare tas

firat

Kullanıcı
bu kare tası 1 sene evvel ortaya cıkaardım kare tas 50cm buyuklukte aaaalt kısmı kendı harcı ıle kapalıydı zemıne kadar meyıl verılerek kapatılmıstı gırıs dıye kırdım lakın 10 cm kalınlıkta bosluk cıktı 2 mtre ılerıye dogru ve soldakı kayanında alatı aaynı sekılde bos ve 3 mtre sag tarafta bı kaya daha var ve kare tasa bakan yuzu traslı ve burası tepeden 20mtre aasaagıda ve doguya baakıyor yenı resımlerı var elımde yanlız baytları buyuk oldugu ıcın yukleyemedım
3333cdsf_2.jpg

8649rhe.jpg

2628cdsf_1.jpg

Sarpedon

Kullanıcı
Cevap: kare tas

Cevrede kimler yasamis, hangi uygarliklar gelmis gitmis. Tarim arazisi. Yerlesim su, doga faktorleri, bunlari incele.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

burayı uzaktan yani 10 mt kadar ilerden gören tek resim burasının ne olduğunu net anlatmaya yetebilir.

firat

Kullanıcı

burası hakım tepe dere ıkı tepe arasında cevrede uzum bagları vaar kımler yasaamıs bılmem

firat

Kullanıcı

cevre resmı var lakın 6 mb tan buyuk her resım atamadım

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

karşıdaki traşlı kaya ve uzaktan bir adet fotoğrafı boyutunu küçültme seçeneğinden boyutunu küçülterek yükle kardeşim.. bu resimlerin olduğu kesim işlem görmüş.. karşı tarafa küçük bir bağlantı yolu olabilir...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

cevre resmı var lakın 6 mb tan buyuk her resım atamadım

BOYUTLANDIRMA YAPILARAK RESİM YÜKLEME :

YENİ MESAJ YAZ a bas. sonra sağdaki kutucuklarda RESİM YÜKLE 2 yazan alttaki yükleme butonuna bas.

ardından resmi kendi bilgisayarından yükleme sitesine yüklerken DOSYA SEÇ e basıp önce resmi seçeceksin.

BOYUTLANDIR yazan alttaki seçeneği göreceksin. oraya 800 yaz.

ardından da yükle diyerek FORUM KODU olan alanı kopyalayıp MESAJINA YAPIŞTIRACAKSIN.

dene bakalım olmazsa yine yardımcı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:
Üst Alt