Kaya 2 parça yapışmış gibi durmakta.
Dedektor tutmanizda fayda olabilir.
Murçlarin üstünde ucgene benzer birsey var. Lakin her ikisinde de iscilikler zayıf. Çoban işi bile olabilir.
Birde etrafın fotograflanma işini başarmış olsanız süper olacak.
Hocam geniş açıyla böyle bir şey kırmızılı yerde o t aşımızKaya 2 parça yapışmış gibi durmakta.
Dedektor tutmanizda fayda olabilir.
Murçlarin üstünde ucgene benzer birsey var. Lakin her ikisinde de iscilikler zayıf. Çoban işi bile olabilir.
Birde etrafın fotograflanma işini başarmış olsanız süper olacak.
Hocam çubukla tam taşın sok tarafında toprakta o murçlu taşın boşluk verdi kuyu var dedi çubukçu arkadaş, bir de çubuk sizin yukarıda daireye aldığınız kapak gibi oyuğa gidiyor Du yukarıya dikeliyordu çubukdetaylı incelemeye deger işaretler var ters haç ,x gibi boşluk bakalım resim sayısını çogaltalım
Üsdetaylı incelemeye deger işaretler var ters haç ,x gibi boşluk bakalım resim sayısını çogaltalım
Üstadım buranın aşağısında ekstra olarak kocaman dağın duvarında böyle bir oturtma taş var. Üst kısma bir çubuk soktum bilekten baş parmağa kadar bir mesafe kadar içe doğru gitti ve taş asla koca kayayla birleşik değil. Altını kazdım fotoda gözüküyor duvar devam ediyor o oturtma taş toprakla birleşik değil hava da duruyor duvarda, büyüklüğü çamaşır makinesi kadar, kapatma olma ihtimali bayağı yüksek.detaylı incelemeye deger işaretler var ters haç ,x gibi boşluk bakalım resim sayısını çogaltalım
kesik kesik çizgiler tahrip edilmiş basamaklar olabilirmi zor olsada insan çıkabilirmi