Kaya 4 MURÇ İZİ | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kaya 4 MURÇ İZİ

Nik

USTA
Admin
Çizdiğim yerlere bak Ustam

Ekli dosyalar

• PUQBbxbl.jpg
    PUQBbxbl.jpg
    117.7 KB · Görüntüleme: 15
  • 23SnS8fl.jpg
    23SnS8fl.jpg
    124.1 KB · Görüntüleme: 14

Ugurasann

Kullanıcı

Ekli dosyalar

• Ul4JbnT.jpeg
    Ul4JbnT.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
Moderatör tarafında düzenlendi:

drapeta

Kullanıcı
Hocalarım merhaba bu taşın üstünde kare şekilde 4 MURÇ izi var ilk parmak çizgisine kadar derin su çarptım öyle buldum bunun anlamı nedir.
Hocalarım merhaba bu taşın üstünde kare şekilde 4 MURÇ izi var ilk parmak çizgisine kadar derin su çarptım öyle buldum bunun anlamı nedir.
slm ustam bence söz konusu taşta bişi yok işaret olarakta bişeye benzemiyor ama kayalık güzel daha geniş açılar olsa bişeyler cıkar die düşünüyorum üstte bi yama var sanki oval içine aldım orayıda bir yoklarsın kolay gelsin yaradan gönlüne göre versin

Ekli dosyalar

• Ul4JbnTl.jpg
    Ul4JbnTl.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 12

Ugurasann

Kullanıcı
slm ustam bence söz konusu taşta bişi yok işaret olarakta bişeye benzemiyor ama kayalık güzel daha geniş açılar olsa bişeyler cıkar die düşünüyorum üstte bi yama var sanki oval içine aldım orayıda bir yoklarsın kolay gelsin yaradan gönlüne göre versin
Sağolasın ustam Allah razı olsun emeğine diline sağlık

KaranLik

Kullanıcı
Çizdiğimiz alanı ağaç takoz tarzı birşey ile tiklatma şansınız var mı? Üst kesitleri sağa doğru devam ediyor kapı yada giriş gibi duruyor yada yanılıyorum.

Ekli dosyalar

• 32084.jpg
    32084.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 12

Ugurasann

Kullanıcı
Çizdiğimiz alanı ağaç takoz tarzı birşey ile tiklatma şansınız var mı? Üst kesitleri sağa doğru devam ediyor kapı yada giriş gibi duruyor yada yanılıyorum.
Yakın zamanda gideceğim inşallah tekrar, mutlaka yapacağım hocam, ama daha belirgin bir iki yer var böyle kapı gibi duruyor bariz belli ama hocam çok kalın olduğu için en ufak ses vermiyor, muhtemeln kalın örülmüş veya içeriden başlayıp dışa kadar örmüşler muazzam bir kapatma var orada.

Nik

USTA
Admin
Nik hocam dediğiniz yerin tam üstünde şu açıdan at kafası var gibi siz ne düşünüyorsunuz
Evet dogru dersiniz At kafasina benziyor ama işcilik varmı yokmu burada görünmiyor en iyi cihaz kendinizsınız detaylı bir sekilde inceleyiniz.
Birde X var bu işaret genelde altında der.
Dilerim muafak olursunuz
At yada at kafası ya sahibinı mezarına bakar yada mezarın üzerinde'dir.

Ekli dosyalar

• Ul4JbnTl.jpg
    Ul4JbnTl.jpg
    112.4 KB · Görüntüleme: 11
Üst Alt