Kaya Mezarı İşaretleri midir ? | Define işaretleri ve anlamları

Kaya Mezarı İşaretleri midir ?

Markof

Kullanıcı
Kayalık olan bölümde rastladığım +v işaretinin sol çaprazında 3 tane çizgi ve çizgilerin sağında yatay murç işareti işaretlerin fotoları ektedir. Değerli bilgilerinize sunarım.

Ekli dosyalar

• IMG_0195.jpeg
    IMG_0195.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0197.jpeg
    IMG_0197.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0196.jpeg
    IMG_0196.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 50

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Vip Üye
Sadece işaretleri görmek yetmez bu kayaların olduğu alanın biraz uzaktan geniş açıdan resimleri gerekiyor. Buradaki tarihi Patika duruyor ise o patikayı iyi kontrol o Patika yol suya doğru gidiyor ise su kenarlarındaki dikkat çekici bir tek kaya bu dikme de olabilir patika suya gitmesede tepeye çıkyor ise söylediklerimi yine geçerlidir oradaki tek olanı bulursan yanındaki 3 tane değerli mezarı bulursun bu tek olan çok yaşlı bir ağaç da olabilir. Aslında burada eksik olan bizim görmek istediğimiz başka işlerde olmalı tarihi pınar yada kuyu ve yaşlı ağaçlar. Bunlar benim görüşlerimdir her türlü görüşe saygılıyımdır kolay gelsin

Markof

Kullanıcı
Sadece işaretleri görmek yetmez bu kayaların olduğu alanın biraz uzaktan geniş açıdan resimleri gerekiyor. Buradaki tarihi Patika duruyor ise o patikayı iyi kontrol o Patika yol suya doğru gidiyor ise su kenarlarındaki dikkat çekici bir tek kaya bu dikme de olabilir patika suya gitmesede tepeye çıkyor ise söylediklerimi yine geçerlidir oradaki tek olanı bulursan yanındaki 3 tane değerli mezarı bulursun bu tek olan çok yaşlı bir ağaç da olabilir. Aslında burada eksik olan bizim görmek istediğimiz başka işlerde olmalı tarihi pınar yada kuyu ve yaşlı ağaçlar. Bunlar benim görüşlerimdir her

Sadece işaretleri görmek yetmez bu kayaların olduğu alanın biraz uzaktan geniş açıdan resimleri gerekiyor. Buradaki tarihi Patika duruyor ise o patikayı iyi kontrol o Patika yol suya doğru gidiyor ise su kenarlarındaki dikkat çekici bir tek kaya bu dikme de olabilir patika suya gitmesede tepeye çıkyor ise söylediklerimi yine geçerlidir oradaki tek olanı bulursan yanındaki 3 tane değerli mezarı bulursun bu tek olan çok yaşlı bir ağaç da olabilir. Aslında burada eksik olan bizim görmek istediğimiz başka işlerde olmalı tarihi pınar yada kuyu ve yaşlı ağaçlar. Bunlar benim görüşlerimdir her türlü görüşe saygılıyımdır kolay gelsin

Yarın alana tekrar gideceğim. Sizin için çekip yüklerim. Teşkkürler

Markof

Kullanıcı
Elimden geldiği kadar çekmeye çalıştım ama alan çok karışık ve kayalık

Ekli dosyalar

• IMG_0327.jpeg
    IMG_0327.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0317.jpeg
    IMG_0317.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0319.jpeg
    IMG_0319.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0313.jpeg
    IMG_0313.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0314.jpeg
    IMG_0314.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0315.jpeg
    IMG_0315.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0305.jpeg
    IMG_0305.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0311.jpeg
    IMG_0311.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 46

TimuR964

Super Moderatör
dereye yakın ağacın orda yılan kafayı çıkarmış yukarıya doğru o istikametde dizili taşlar var çevresi ne ebatda bilemiyorum ama tümulus olabilir çubukla tüneli yakalamaya çalışın dere sağında kalsın yere çömel çubukları tut çok yavaş kalk ve takip et çubuklarını bakalım boşluğu bulacakmı.*ALLAH*

Markof

Kullanıcı
İyi akşamlar 3 çizgiye yakın sağ tarafında küçük D şeklinde oyma var. İşaretli olan resimde daire içerisinde oyma işaretini belirttim az sağında rengi açılmış kısım var dedektörle sinyal alamadım. Pencere veya kapı gibi Değerli fikirlerinize sunarım.

Ekli dosyalar

• IMG_0312.jpeg
    IMG_0312.jpeg
    739.2 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0312.jpeg
    IMG_0312.jpeg
    791.5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0314.jpeg
    IMG_0314.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 24

Markof

Kullanıcı
Teşekkürler tespitin için ustam çubuklarla alanı kontrol edeceğim. benimde hiç aklıma gelmedi oraya bakmak baktıktan sonra bilgilendiririm.
D oyma ve oyma giris oda diyordur madem bu belirgin yerler yaniltmaca gibi ki bana da giris olarak geldi ozaman V-V isaretinin altinda duz kapak gibi kayanin alti kontrol edilir bence cok dikkat cekici

Ekli dosyayı görüntüle 49688

Üst Alt