Kayada cizgi isareti ve oyuklar | Define işaretleri ve anlamları

Kayada cizgi isareti ve oyuklar

terminal

Kullanıcı
Ustalarim merhaba foruma yeni katildim bi resim var onu yorumlarsaniz cok memnun olurum kayada iki kesisen cizgi var ve iki tane oyuk var ne anlama geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-07-21-07-52-223_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-08-07-21-07-52-223_com.whatsapp.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 58

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Merhaba
Hoş geldiniz sitemize.

Bencede doğal.
İşçilik yok.
İşçilik iyi olsaydı 2 adet basit mezarı ifade ediyor diyecektim.

Fotoğraf çok önemli bu işlerde.
Bu nedenle usulünce çekilmeli ve sunulmalıdır. Sitemizde fotograflamanin nasıl yapılması gerektiği ile alakalı kıymetli yazılar var bu yazıları okumanızı tavsiye ederim.
Misal
İşaretleme yapılacaksa aynı fotoğrafı önce isaretlenmemis halde yükleyip sonra işaretleyip tekrar yüklenmesi uygun olandır.
Misal
Her işaret çevresiyle kıymetlidir.
Bu nedenle tek fotoğraf sonuca götürmez genelde. Bu nedenle 4 cephe yakın uzak manzara uzaklığını çevreyi görmek gerekir.
Misal
Fotoğraflarda gölge olmamalı.

Gibi hususlar bu yazılarda mevcut.

Son düzenleme:

terminal

Kullanıcı
Merhaba
Hoş geldiniz sitemize.

Bencede doğal.
İşçilik yok.
İşçilik iyi olsaydı 2 adet basit mezarı ifade ediyor diyecektim.

Fotoğraf çok önemli bu işlerde.
Bu nedenle usulünce çekilmeli ve sunulmalıdır. Sitemizde fotograflamanin nasıl yapılması gerektiği ile alakalı kıymetli yazılar var bu yazıları okumanızı tavsiye ederim.
Misal
İşaretleme yapılacaksa aynı fotoğrafı önce isaretlenmemis halde yükleyip sonra işaretleyip tekrar yüklenmesi uygun olandır.
Misal
Her işaret çevresiyle kıymetlidir.
Bu nedenle tek fotoğraf sonuca götürmez genelde. Bu nedenle 4 cephe yakın uzak manzara uzaklığını çevreyi görmek gerekir.
Misal
Fotoğraflarda gölge olmamalı.

Gibi hususlar bu yazılarda mevcut.
Merhaba hocam dogal degil jayanin yam fotohrafini atayim dun atamadim dosya buyuk uyarisi verdi kayada iki tane cizik var yollarimi isaret ediyor onu anlayamadim onun yaninda kucuk para buyukluhunde delikler var iki tane

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-08-15-59-39-924_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-08-08-15-59-39-924_com.whatsapp.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 51

SiyahBeyaz

Super Moderatör
İşaretine göre bu taşa üç kısmına sırtını verdiğinde Dereye inmeli sin, Sağdaki derende yapay bir havuz olucak hafiften şarlak yapan yarım şelale bir nevi. İki derenin birleşim yerinin ortasında Belirgin 2 tane taş olucak... Eğer yaptığım tarif bölgene uygunsa senin işaret doğru bir işaret. Murçlarindan tam emin olamadım. Bak bakalım duruma göre yazarsın...

terminal

Kullanıcı
İşaretine göre bu taşa üç kısmına sırtını verdiğinde Dereye inmeli sin, Sağdaki derende yapay bir havuz olucak hafiften şarlak yapan yarım şelale bir nevi. İki derenin birleşim yerinin ortasında Belirgin 2 tane taş olucak... Eğer yaptığım tarif bölgene uygunsa senin işaret doğru bir işaret. Murçlarindan tam emin olamadım. Bak bakalım duruma göre yazarsın...
Evet dere var burda ustam asagida bu isaret dagin yamacinda hatta iki dere kesişiyor murc isareti ustacok belirgin

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Evet dere var burda ustam asagida bu isaret dagin yamacinda hatta iki dere kesişiyor murc isareti ustacok belirgin
İki derenin birleştiği alanı Ya resmet biz görelim yada git incelemeni orada yap kardeşim.. Derelerin birleştiği alanda tüm işin. Becerebilirsen hayırlı olsun...

Üst Alt