Tam iki derenin birlesimindeki kayada iki tane genis kaya var onun birinin uzerinde derenin birlesimindekiBu oyma hangi kayada ?
Tam iki derenin birlesimindeki kayada iki tane genis kaya var onun birinin uzerinde derenin birlesimindekiBu oyma hangi kayada ?
Tamam o Kaya'nın ve o alanın resmi hangisi onu paylaş bakalım heleTam iki derenin birlesimindeki kayada iki tane genis kaya var onun birinin uzerinde derenin birlesimindeki
Burda mezarmi aramaliyiz ustamMerhaba, derenin çatalına geldiğinizde sağ koldan devam edin. İki kez tatlı dönüş yaptıktan sonra 3. dönüşe geleceksiniz. Bu 3. dönüş sağa doğru biraz... O 3. dönüşte dikkatinizi çeken bir şey olacak. Görmemeniz imkansız. ya da döner dönmez karşınızda ne var siz söyleyin. Tam orada bu noktaya sırtınızı verip derenin diğer koluna gitmek ister gibi o kola dikine ama hafif de sağlı çıkın. Aradıklarınız o güzergahta... Çatala mesafeniz de en az birkaç yüz metre olacak... Eklediğim fotoğraflardan birinde tarif ettiğim kısmı ok işareti ile gösterdim. Fotoğrafı yaklaştırıp bakın en tepede ok... Az daha sağa da düşebilir ama o taraflara gidilecek...
Ustam birda mezarmi aramaliyiz aranacak sey nedirMerhaba, derenin çatalına geldiğinizde sağ koldan devam edin. İki kez tatlı dönüş yaptıktan sonra 3. dönüşe geleceksiniz. Bu 3. dönüş sağa doğru biraz... O 3. dönüşte dikkatinizi çeken bir şey olacak. Görmemeniz imkansız. ya da döner dönmez karşınızda ne var siz söyleyin. Tam orada bu noktaya sırtınızı verip derenin diğer koluna gitmek ister gibi o kola dikine ama hafif de sağlı çıkın. Aradıklarınız o güzergahta... Çatala mesafeniz de en az birkaç yüz metre olacak... Eklediğim fotoğraflardan birinde tarif ettiğim kısmı ok işareti ile gösterdim. Fotoğrafı yaklaştırıp bakın en tepede ok... Az daha sağa da düşebilir ama o taraflara gidilecek...
Cok sagolasin yorumun icin teşekkürlerUstam birda mezarmi aramaliyiz aranacak sey nedir
Ustam bide iki ok tarafinami gidecegiz tek okla isaretlemissin o tarafami biri derenin diger bir tarafi biride diger bir tarafiMerhaba, derenin çatalına geldiğinizde sağ koldan devam edin. İki kez tatlı dönüş yaptıktan sonra 3. dönüşe geleceksiniz. Bu 3. dönüş sağa doğru biraz... O 3. dönüşte dikkatinizi çeken bir şey olacak. Görmemeniz imkansız. ya da döner dönmez karşınızda ne var siz söyleyin. Tam orada bu noktaya sırtınızı verip derenin diğer koluna gitmek ister gibi o kola dikine ama hafif de sağlı çıkın. Aradıklarınız o güzergahta... Çatala mesafeniz de en az birkaç yüz metre olacak... Eklediğim fotoğraflardan birinde tarif ettiğim kısmı ok işareti ile gösterdim. Fotoğrafı yaklaştırıp bakın en tepede ok... Az daha sağa da düşebilir ama o taraflara gidilecek...
Evet derenin diğer kolu olduğunun farkındayım. O yüzden biri bir yana diğeri diğer yana. Detaylı kroki çizip mesaj olarak gönderdim.Ustam bide iki ok tarafinami gidecegiz tek okla isaretlemissin o tarafami biri derenin diger bir tarafi biride diger bir tarafi