Kayadaki işaretlerin devamı!(Eski konu)

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!bu konuyu eski bir konuyu hatırlatmak için vede kayada bakılmamış işaretleri dikate almanızı için açtım sayın ustalar!Sayın ustalar son 2 resimde eski konuda bir kapak olduğunu umut ediyorduk.mağalesef değildi çünkü bir yanıltmaydı.resi
mde gördüğünüz gibi kapak değildi orası denedik orayı.yani bakıldı.yanlız sayın ustalar yeni işaretleri farkettik.bir tane büyük 4 sayısı ve bunun yanında yani 4ün yanında büyük bir ok daha var ondan sonra küçük bir ok işareti var ondan sonra aynı kayada bir tanede dikdörtgen oyma varçlütfen yorumlarınızı rica edeceğim sayın ustalar!Teşekürler!

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: Kayadaki işaretlerin devamı!(Eski konu)

buyuk ok mezardakı kısının buyuklugunu
kucuk ok dusmanlarını ve buyuk okun ustunlugunu
4 sayısı mezarı
dıkdortgen oyma ıse teslısı yanı haçı

sonuc ;

duzluktekı yaslı agacı(vırajda da olabıılır) yoksa kayanın donus yaptıgı yerı yanı vırajı
sıyah kayayı ...vs al şu parayı...

pasaj;

Her nereye gittiysen seninleydim. Önünden bütün düşmanlarını yok ettim. Adını dünyadaki büyük adamların adı gibi büyük kılacağım. (asker mezarı)

Moderatör tarafında düzenlendi:

enver

Kullanıcı

Usta yorumunuz için çok teşekürler.gerçekten yorumunuzu şiir gibi cevaplamışsınız:)yanlız usta daha eklemem yada bakmam bir şey varmı?eski ağacın altındamı bakmam gerekir?asker mezarıysa şehit bir asker mezarımı?bulmak istediğim şeyi yani sarılirayı helalmıdır bana tehlike varmı yoksa askerinmi?nasıl anlarım onu usta varmı bildiğiniz?aradığım şey usta sizce en yakın manaası hangisi?ağacmı yoksa siyah taşmı?siyah taşı nasıl anlarım?çünkü burda çok vardır ondan.Teşekürler ve saygılar!

Alfa Romeo

Kullanıcı

Sondan 3. fotoda ki Kayaya sırtını ver aşağılara doğru in..Gidiş yönün rampa aşağı meyilli, arayacağın rakım olarak o taştan düşük seviyede bunu bil.. Belirttiğim istikamette, aşağıda ince akar yada kuru Dere yatağı var, onu bul baştan..Bu Dere bir yerde L şekli gibi dirsek yapıyor ve dirseğin hemen yanında derince bir su birikimi var, havuz şeklinde..Burayı bulunca Dereye göre yazıyorum,(yön'ün su birikiminden, Derenin L şekli yaptığı istikamete göre) su birikimi yer'in sağında , hemen yanında bir mezar var..Ortalarına yakın yerde, bir noktada havuzda hafif ters Omega gibi şekil yapan (genişleyen) yer var ,oranın yanıbaşında mezar ve onun biraz daha ilersinde de bir hedef noktan daha var, malı ayrı - mezarı ayrı..Mezar yeri bulunca sırtını dereye (havuza) ver ve çok hafif sağlı ilerle, yakın mesafede 2. yeride bulacaksın...

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin

Enver kardeşim; sitede bir çok konu paylaşatın bizimle.Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Sanırım bu konu ile ilgili arkadaşlar gerekli yorumları yapmıştı.Sizin yapmanız gereken tek şey yorumları dikkate alarak bir makina desteği almanız lazım.Açmış olduğunuz konularda makina desteği olmadan sonuca ulaşmanız zor olur.%50 işaret yorum ve %50 makina desteği alırsan sana daha çok faydalı olur.Gerçekten güzel yerlein mevcuttur.Bu yereli sırayla incele,birini çözmeden diğer konuya başlama.Böyle yaparsan hangidinden başlayacağını nereye gideceğini bilemezsin.konu kafanda çatallanır.Sana tavsiyem budur.Tek tek hareket et.

TRUVA

USTA
Admin

buyuk ok mezardakı kısının buyuklugunu
kucuk ok dusmanlarını ve buyuk okun ustunlugunu
4 sayısı mezarı
dıkdortgen oyma ıse teslısı yanı haçı

sonuc ;

duzluktekı yaslı agacı(vırajda da olabıılır) yoksa kayanın donus yaptıgı yerı yanı vırajı
sıyah kayayı ...vs al şu parayı...

pasaj;

Her nereye gittiysen seninleydim. Önünden bütün düşmanlarını yok ettim. Adını dünyadaki büyük adamların adı gibi büyük kılacağım. (asker mezarı)
Kanas kardeşim söylemiş meazarı bul çatal yapan yerde çatal içinde derenin çatalı yol çatalı ne varsa bak

enver

Kullanıcı

Truva kardeş yorumunuz için teşekürler!Sizin ne demek istediğinizi ve bütün arkadaşların da demek istedikleri çok iyi anlıyorum.yorumlarınızdan dolayı çok teşekürler!yanlız cihazım bozuk olduğu için bakmam biraz zordur.onun için elimden geleğince yerle işaretlerle ilgili her şeyi anlatmaya çalışıyorum ki anlatıklarım size bir harita yada kroki gibi olunlar diye.çok konu paylaşmamın sebebi de budur.yani hedefe kolay bir şekilde ulaşmamdır.zor olanı ise buralara gidip resimlerini çekmek hala burayı başkaları alt niyetli olanların bulamamasıdır !Kanas_Usta.Usta size bir kaç soru sordum.lütfen onları mümkünse cevaplarmısnız?Alfa Romeo usta.mezarları anlamış durumdayım yanlız 2 tane hedef diyorsunuz.galiba define için 2 tane olduğunu söylüyorsunuz.doğruysa lütfen net olarak anlatırmısnız bulabileceğim yerleri?cihazım kısmetse yılbaşıda elimde.birde 3 çeşmeyle ilgili bir konum var.onlar da bu yerin yaklaşık 200metre aşağısındadırlar.Saygılar ve teşekürler!

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Konudaki kayanın uzaktan görünüşü!

Alfa Romeo

Kullanıcı

Alfa Romeo usta.mezarları anlamış durumdayım yanlız 2 tane hedef diyorsunuz.galiba define için 2 tane olduğunu söylüyorsunuz.doğruysa lütfen net olarak anlatırmısnız bulabileceğim yerleri?

Belirttiğim fotoda ki Kayayı karşına al ve dikkatlice bak, ne güzel de yön vermiş değilmi ??..Mesajımı dikkatlice okursan, zannedersem birşeyler anlayacağını umuyorum, sadece dikatlice oku ve o şekilde arazide araştırmanı yap..Arazi yapısına hatta bulman gereken yerlerin nerede olduğunu NET ve anlaşılır bir şekilde yazdım.... Araştırmak ve bulmak sana kalmışş, yani paşa gönlün bilir :)

Üst Alt