Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler! | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

enver

Kullanıcı
Cevap: Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

Estağfirullah usta .ben inatla iş yapmam.para harcıyorum sonuçta usta.lütfen net ve açık söylermisiniz ne istediğinizi bir konuda?ben de hemen gidip bütün istediklerinizi bütün resimleri atmaya razıyım usta.özürdilerim eğer sizi anlayamadıysam.evet memleketim işaret doludur usta.burası sadece bir bölgesi ve hala bitmiş değil.eminim 10katı daha işaret doldururum eğer biraz daha gezersem etrafta.neyse usta.memleketim inatçıların memleketidir.eğer anladıysanız :) Teşekürler!

aga.0074

Kullanıcı

peki bir kervan yolunun kenarına mal saklama mantığı varmıydı..

enver

Kullanıcı

inşaALLAH tesadüf yada doğal değildir bu bulduğum ağaçların şeklini sayın arkadaşlar!Ağa usta tabi ki karvan yolun yanında saklama yerleri vardır usta.öyle duydum?Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum !Kakavanchi usta ayak konusunda sorduğunuz ağaçlarla ilgili soruyu bu konuda eklemişimdir usta.teşekürler!

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

arnavut damarlı karışmıyayim diyorum zorla beni karıştırıyorsun arkadaşlar üçgen alanı işaretlemişler sana tam nokta vermişler sen hala sormaktasın basit bir mezar var orda dikkat edersen zeminden çıkan taşlar dışarıda sağa sola serpiştirilmiş durumda taşların rengide çıkarılan yerdeki daha önceki taş yapısına benziyormu daha açık renkli farketti isen eğer...

ayrıca başka bir konuna ait şeyleri burada paylaşma o konunun altında devam etki konular birbirine karışıp pırasa çorbası gibi olmasın olur ki nasip olur gelirsek hep önümüze pırasadan yemekler koymazsın inşaallah.
İyi mezar iyi yerde zengin mezar zengin yerde para taşta olur akıl başta olur sözlerinide bir kenara atma yabana atma...
son olarak o ok dediğina ama daha çok ağaca benziyen işaretin olduğu taşta hemen okun yanında sağ tarafında oka bitişik kazıma bir dikdörtgen alan var onu bir yoklasana sen ona hafifçe vur bakarsın sana bir yumrukta o vurur gözlerin açılır soğuktan üşümüş kafan çalışır................ :))

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!Amca güzel yorumunuz için teşekürler.prasa eskiden çok yenilirdi :))) Saygılar ve teşekürler!

enver

Kullanıcı

Kare(Kukır)Usta.sizin bir yorumunuzda taşın karşısındaki yukarıyı sormuştunuz usta.en son eklediğim resimlerde belki yardımcı olabileceğiniz resimler var ?teşekürler!

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

bu fotograftaki sol taraftaki kayayı bir fotograflarmısın ilginç geldide...Çatallı ağacın yanındaki kaya gibi görünüyor ...da

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Cantar Amca onun resmi yok bende gitiğimde o taşı temizleyip fotolarını paylaşacağım usta!Teşekürler!

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

GİZLİ HAÇ OLARAK GEÇER BU DÜZENEK SAYGILAR..

Son düzenleme:
Üst Alt