kazan icinde kucuk hac

kalhiyu

Siteden Atıldı(Küfürlü yorumlar)
Yasaklı
1566483654.jpg
2662836543.jpg
2258236543.jpg
5605633654.jpg
mg2639.jpg
selamlar bu resimdeki benim kazan dedigim baska bir seyde olabilir cok dar bir kapizda agiz capi yaklasik 1,2ocm derinlik 230 civarinda agizdan baslayip ic asagi dogru genisliyor ve icerisine 4 kisi rahat sigar dereye bakan yununde ve seklinde bir acik yer var bu v gibi acik olan yerin alt kisminda resimdede goruldugu gibi bir kucuk hac var cap 5 cm bu kazana benzer iki olusum daha var en alt resimde resmi cektigim noktanin hemen sol tarafinda ve digeri biraz daha ileride icleri cakil dolu dere tasinca dolduruyormus bunlari sanirim cunki gosteren arkadas daha once boskende gormus en ilgin olani resimlerde gorunun kazan degerli yorumlarinizi bekliyorum saygilarlimla

kalhiyu

Yasaklı
Cevap: kazan icinde kucuk hac

en sondaki resimde dere kuzey guney yonunde akiyor baktigimiz yon kuzey

kalhiyu

Yasaklı

desktop.jpg
icinde hac olan en son kazanin ustunden kuseye bakis
mg2631.jpg
266283zdz.jpg
156648usu.jpg
225823ccc.jpg
560563gwg.jpg
en usteki resim kazanlarin dagilimi ikinci resim kuzey tarafa bakis en kuzede olan kazanin icinde kucuk hac var diger 4 resim bu kazana ait dere guneye akiyor cok dar bir kapiz degerli yorumlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

Ben bunlara cok dikkatli bir sekilde baktim ama tek bir keski yada murc izine rastlamadim goremedim yani...sen daha yukari cik burayi tepeden goren yere yani manzarali yere o hac varsa digerleridde vardir diye dusunuyorum..

kalhiyu

Yasaklı

nekadar dogal bir olusum olarak gorunsede degil ustam ozellikle icinde hac olan kazan kesinlikle degil bu kazanlarin yaklasik 300 mt kuzeyinde yine dere kenari 3 tane kazan sacayagi seklinde ebat ayni ara mesafeleri 2mt iclerinde calisma olmus kirmislar dik icine dogru derinlestirerek calismislar sonucunu bilmiyorum nevardi ne yoktu

aga.0074

Kullanıcı

O zaman sen gordun madem dogal degil diyorsun su belki murc yada keski izlerini yok etmis diyelim...bu tur yapilari roma arada bizans cogunluk olarak ermeniler yapiyor..ve bunlar dedigin gibiyse dibek tarzinde oyuk kasadir..ve bu tur ornegi en son ankarada bir eski roma yerlesim yerinde rast geldim..birde bundan bir ay oncede diyarbakirda eski bir ermeni yerlesim yerinde rast geldim..tarsustada gecen hafta bizans donemine rast geldim...buralar yenmis icindeki sahsa ait degerki esyalar bazende toplu olarak sahislarin esyalari konulur...sen bu dere yolunu ayni bu sekilde takip et ozaman..insallah nasipte varsa sende gorursun...

kalhiyu

Yasaklı

sayin asiavci ustam bu resimleri cektikten sonra resimlerde sizin yazi dediginiz gibi bir kac nokta farkkettim arazide hic dikkatimi cekmemisti bunun uzerine bir kez daha gittim sadece resimde oyle gorunuyor yazifalan degilmis derenin karsi tarafinda bir sakalli adam resmi gibi duray bir sey vardi ayni bu yazi olayi gibi inceledim ama degil

METİN

Kullanıcı

bu işte kendini yorma
oyma işçilikleri gayet
orjinal. ama bir sorun var
bu yerin işini bitirmişler
alanada helal olsun
işi bitmiş olduğunu
nerden anladınız sorusu
soracak olursanız
cevabını veremem zaten son kararı verecek
olanda sizsiniz

impossibleman

Kullanıcı

Dere kenarı gayet güzelmiş. Burada yerleşim varsa, yaşam varsa, emanetler alındıysada işi uzun olanlar kalmış olabilir. Komple gezip ilginç olan görüntüleri çekersen daha iyi olur. Birde Mıcır birikintilerini, Kesme büyük kayaların olduğu yerleri, değirmen varsa bir gez kardeşim. Kuru dere ile birleştiği yerleri. Say say bitmez. Bak bakalım kaliteli fotolar göndereceğinize inanıyoruz. Saygılarımla.

Üst Alt