• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Kediyede benziyor baykuşada benziyor

TimuR964

Super Moderatör
kolay gelsin yeniden soruya gerek kalmamasına çalıştımki sayfa boş yere şişmesin alıntılarla bu alanda küçük mesela yükseklikleri 1.50 ile 050 cm arasındaki yığmaları görmeye çalışın tarla değilde surulup kaybolmamışsa çubukla en az 10 hedef tesbit teyit etmiş sonuç almış kişi baksınki tamamının hediyeleri onlardan hangisinde olduğunu bulabilsin acele etmeyin çokca bola yakınsa inceleyin teyit etmeden çalışmayın .* HAYIRLISI*KIRPIK.png

serhat0642

Kullanıcı
kolay gelsin yeniden soruya gerek kalmamasına çalıştımki sayfa boş yere şişmesin alıntılarla bu alanda küçük mesela yükseklikleri 1.50 ile 050 cm arasındaki yığmaları görmeye çalışın tarla değilde surulup kaybolmamışsa çubukla en az 10 hedef tesbit teyit etmiş sonuç almış kişi baksınki tamamının hediyeleri onlardan hangisinde olduğunu bulabilsin acele etmeyin çokca bola yakınsa inceleyin teyit etmeden çalışmayın .* HAYIRLISI*Ekli dosyayı görüntüle 55212
Sağol üstat emeğin için vakit ayırdığın için ama bugün çubukla tekrardan kontrol etim hem gözün olduğu kayayı değerli gösteriyor. Hemde az aşagisinda sol tarafta sanki kayalarla horasanlaiş bir örme kayalık yer var hem iki göz orayida görüyor.acikcasi her iki yerinde elden geçirecem Allah'ın izniyle cenabı Allah bu güç küveti ve azimli bana verdiyse kayalar beni görünce korkar.

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Genel hata:
Kafamıza taktığımız yerden ve alandan çıkamamak.

Çubuk maharetinizde başarı oraniniz nedir?

Bu alanda ne var?
Bu kayalikdaki işaret ve figür bize hangi bilgileri veriyor?
İlk önce bunlarin cevabını bulup, bu cevap üzerinden yoğunlaşmak ve istişare etmek lazım.

Sunum eksik ve yetersiz.
Alanı görmeden olmaz.
En azından 70 metreye kadar
4 cepheyi paylaşmadan zor.

Bu arada şunu söyleyeyim:
Burası kıymetli bir alan.
Kesinlikle ilgiyi hakkediyor.

serhat0642

Kullanıcı
Genel hata:
Kafamıza taktığımız yerden ve alandan çıkamamak.

Çubuk maharetinizde başarı oraniniz nedir?

Bu alanda ne var?
Bu kayalikdaki işaret ve figür bize hangi bilgileri veriyor?
İlk önce bunlarin cevabını bulup, bu cevap üzerinden yoğunlaşmak ve istişare etmek lazım.

Sunum eksik ve yetersiz.
Alanı görmeden olmaz.
En azından 70 metreye kadar
4 cepheyi paylaşmadan zor.

Bu arada şunu söyleyeyim:
Burası kıymetli bir alan.
Kesinlikle ilgiyi hakkediyor.
Sevgili kardeşim hayırlı günler öncelikle cümleten. Çubuk yönünden %80 inim hediye yönüne gelicek olursak çubuklari tutugumda sağ koluma atıyor yani değerli anlamına geliyor oda altın.isaretlere gelicek olursak orda iki gözlü sizlere göre baykuş gözü bana göre kedi gözü var sol gözünün altında bir kariş civarı kalp var. Hemen Kaya'nın altında bir yaşlı bir adam kafası var.sag gözü kapalı sol gözü kayaya bakıyor. Emeğin için çok tşk ederim.

Üst Alt