Gece gittiğimiz için pek dikkat edemiyoruz üstadımo sarmaşıkların altını kaldırıp inceledin mi yada makine tuttunmu? pencere ve kapı arası diyelim. gözüne farklı bir şey çarpmadımı o alanda
Gece gittiğimiz için pek dikkat edemiyoruz üstadımo sarmaşıkların altını kaldırıp inceledin mi yada makine tuttunmu? pencere ve kapı arası diyelim. gözüne farklı bir şey çarpmadımı o alanda
Gündüz gözü ile o alanı inceleyin.Gece gittiğimiz için pek dikkat edemiyoruz üstadım
Gece gittiğimiz için pek dikkat edemiyoruz üstadım
Gündüz gözü ile o alanı inceleyin.sen de gel beraber inceleyelim üstadım olmazmı![]()
Baya uzağızBana uzaksın. Antalya ise geleyim.
İnşallah üstadım yanlız estagfrtllah piri olamadık siz pirisinizdir biz daha genciz yolumuz cokBenim gelmeme gerek yok siz bu işin pirisinizdir. kader kısmet belki bir gün çay içme şansımız olur tanışırız.
İnşallah bekleriz çaya çorbayaİnşallah üstadım yanlız estagfrtllah piri olamadık siz pirisinizdir biz daha genciz yolumuz cok
Size verdiğim anlatım noktaların ta kendisidir o zaman. Çok uzağa gitmenize gerek yok.50 mt uzunluğunda 15 mt yukseklığinde kapı dediğimiz yerden dere akmakta murçlar dereye göre solda kalmak ta. Dere sağ taraf ta. İki murç kemerin şu kısmında!
Yanlış 59 a 17 olacak.50 mt uzunluğunda 15 mt yukseklığinde kapı dediğimiz yerden dere akmakta murçlar dereye göre solda kalmak ta. Dere sağ taraf ta. İki murç kemerin şu kısmında!