biz defineciler her işarete kesin sonuç alacakmışız gibi bakarız. bu çok normal bir düşünce çünkü cesaretimiz ve inancımız var fakat toprağın altına girmeye başlayınca,nerden bulaşdım bu işe diye hayıflanırız
üstüne basa basa söylediğim en önemli unsurlar şunlardır; önce sağlık,akıl ruh ve beden sağlığı,iş yapabilme ve kavrama becerisi,doğru ekipmanlar ve bu ekipmanlar hakkında eğitimli olma, arazi okumada (çubuk,makina,işaretler,tarih) yeterli bilgi ile donanımlı olma,güvenilir iyi tanıdığınız bir yardımcı,ekonomik ve sosyal özgürlük ilk etap da sahip olmanız gerekenlerdir.
şimdi arkadaşlar yıllardır her işarete diş bileyip durduk ve sonuç olarak hem zaman hemde maddi kayıplarımız oldu.
sizlere bundan böyle kesinlikle uzak durmanız gereken işaretler ve yerler hakkında paylaşımlar yapacağım. en azından bazı arkadaşlarımızı bilinçlendirmek ve kazıdan doğacak zararlardan kurtarmak istiyorum. kısacası HER KUŞUN ETİ YENMEZ!
şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.
not:videoda sesi kaldırdım çünkü mikrofon arızasından dolayı yoğun bir hışırtı vardı.
saygılar kervan07